ciężko bedzie rozstać się z Kappą- jakos tak człowiek chce z zarazem nie chce zmieniac auta - nie bedzie juz tych spojrzen na ulicy - ludzi na przystankach, innych kierowców ... w sumie to kappa stanowi pewien prestiż na drogach naszego kraju ( pojazdy naszego rządu ) i wyczuwa się szacun od innych kierowców
nie to jak latałem hondą - problem ze zmiana pasa , trąbienie itp...
bedzie mi tego brakowało !!!!!!!!!!
Super Kapiszonek, rzadko spotykana na drodze. :shock:
ale silnik z 166 zawieszenie po cześci też
a thesis to juz bajka - moze po 156 przeskocze na takie własnie autoobiecałem to Lancii
![]()
Piekna Lancia !! wyglada naprawde tak powaznie, rzadowo, budzi respekt ! :twisted:wcale CI sie nie dziwie , bo piekny okaz !!Napisał norbiwolow
jakoś tak 166 do mnie nie przemawia - 156 ma piekna linie nadwozia choc srodek 166 jest super - jednak szukam czegos mniejszego i bardziej sportowego a niżeli luksusowego - Thesis bedzie moze za jakis czas jak sie troszke podstarzejęteraz 156 bym chętnie polatał - wiem że 1.9jtd nie bedzie rakietą ale do dojazdów do pracy starczy a zawsze mozna cos tam chipa zapodac - no i ta sylwetka
a kapiszonek to faktyczne super się prezentuje - sam się czasem przegladam w witrynach sklepowych jak jadei ludzie tak zerkaja zawsze do srodka czy ktos z tyłu siedzi
mam w planach delikatnie przyciemnic szybki - nie wiem jednak czy znajde czas i zrobie to przed sprzedażą. wiele pomysłów mam jeszcze ale totalny brak czasu uniemozliwia dłubanie przuy aucie - a bardzo to lubie - poprawiac fabryke
dzięki ze moja włoszka budzi tak pozytywne reakcje na forum - włoskie auta trzeba kochac a one to odwzajemnia![]()
Przeczytałem cały temat z powyższego linka. Post po pości i jedno mogę powiedzieć. Wielki ukłon w Twoja stronę za czas, cierpliwość i poświecenie. I za tak piękne auto oraz za to co z nim zrobiłeś.Napisał norbiwolow
Pozdrawiam !!!
-------------------------
AR 156 2.4jtd, 191/360
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki