Chciałem Wam przedstawić swojego fiaciorka , o którym to marzyłem dłuższy czas, a którym śmigam od prawie 2 lat
Tak w skrócie :
Rok produkcji : 2000
Przebieg : 87500
Wersja plus , czyli dodatkowo jest 6 biegowa skrzynia, czarne recaro szyte czerwoną nicią, podobnie obszyte są kierownica i ręczny, rozpórka sparco, białe zegary wyskalowane do 280, odpalany przyciskiem.
Co do dodatków i gadżetów, które doszły, to są :
- czerwone sprężyny obniżające o 40 mm
- dolot el-tec
-słupek z zegarami - ciśnienie doładowania i temperatura oleju
- kompletny wydech przelotowy ze sportowym katalizatorem
- blow-off properfekt
- felgi 17 od stilo abartha
Kilka fotek jeszcze na starych felgach jest tutaj :
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/Coupe/64902
![]()

widziałem ją kiedyś na allegro, ale później słuch o niej zaginął.
A co do elementów stylistycznych, to po zakupie miała na sobie pakiet cadamuro, ale jak widać zderzaki już zostały zmienione na oryginały.
Na wiosnę planuję dołożyć pakiet le, czyli dokładki przednich zderzaków i zmiana progów na oryginalne i jak się uda to jeszcze kupie zaślepkę tylnego zderzaka.
I myślę,że wtedy już będzie dobrze
a jak nie,to może z czasem jeszcze zdejmę ten spojler , o ile wcześniej go nie sprzedam.
Piękna coupeta, chciałbym sobie takie sprawić jeśli nie kupie żadnej GTV w wakacjeTyle, że 20vt są po za moim zasięgiem
![]()
Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz — Mahatma Gandhi

20VT zawsze robily na mnie wrazenie, brzmienie, z bovem to juz bajka i te osiagirzezniczy masz ten egzemplarz swoj !
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki