miałem taka samą
ze wszystkich aut jakie w swoim życiu miałem,a było już ich z 8,to jest auto które wspominam najlepiej....ach ten dzwięk silnika,jeden z najpiękniejszych......wg mnie tylko Boxer w alfie brzmi lepiej....
ps.
wersja ze 155 km silnikiem była tak jak już wspomniał kolega po 98 roku,a różnica była w kolektorze dolotowym (VIS-zmienna geometria dolotu)
Bella Machina..........moja miłość

Sprzedaję
Wszystkie szczegóły tutaj:
http://www.forum.alfaholicy.org/samo...m_polecam.html

Dokładnie moja...... Z przodu bez logo, przełącznik lpg w tym samym miejscu, ta sama instalka lpg, nawet te same opony na lato, delikatnie przyciemnione wszystkie boczne i tylna szybajeżeli chodzi o rozrząd to raczej nie wierzę żeby był robiony bo wg licznika to jeszcze parę tysi na "moim" zrobi. Niewiele przelatał przez rok. Podczas zakupu powiedział że nie będzie robił przed czasem. Poza tym nie wyglądał na takiego co by wywalił 1000zł na części i 500 na wymianę
ale tu pewności nie mam. Za to na pewno lpg to nie sekwencja bo jedno punkt. Wydech spartaczył coś nie wiadomo dlaczego bo ja sprzedawałem z prawie nowym oryginałem. Soczewki to też ja wstawiłem
A co chcesz kupić?
![]()

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki