Witam wszystkich forumowiczów!
Co prawda aura nie dopisuje i już nawet na tle śniegu się nie da fotosnąć ale myślę że nie ma co czekać do wiosny.
Oto moja (i żony) włoszka. Jestem makarono lubny od zawsze
rok 98, silnik wiadomo, 2.0 20V 147KMtylko seria, ja wychodzę z założenia że zbędne są dodatkowe gadgety.
Mamy już ponad dwa lata ale dopiero teraz znalazłem trochę czasu żeby pokazaćprzed kupnem nie miało być wcale HGT. Żona potrzebowała czegoś mniejszego. Początkowo się obawiałem puścić ją za kółko tych 147KM ale dźwięk silnika mnie zaczarował. To poezja, słucha się go niemal tak doskonale jak V6.
Zrobiłem już około 80000km. Sprawuje się wzorowo, żadnych usterek. Wymieniłem rozrząd, komplet hebli przód i tył oraz założyłem soczewki. Teraz lusterka ma w macie bo żonka nieco okaleczyła jedno ale na wiosnę będzie ładny połysk razem ze zderzakiem który już jest nieco pokiereszowany. Jak będzie budżet to może nawet cały nowy lakier rzucę. W czarnym jest rewelka.
Czy te bryki miały silniki taki jak w Lancii Kappie 2.0 20V (rzedowa 5)? ma 5 cylindrów, czy 4? Jak tam spalanko?

bardzo ładne Bravo. teraz jestem na etapie sprzedaży Alfy, i właśnie Bravo będę pomykał, bo dziewczyna takie matylko niestety nie HGT tylko zwykłe 1.6
bardzo udany samochodzik, świetnie się tym jeździ, ale mi mocy brakuje
![]()
A poza tym w Kappie też 2.0T 20V (220KM), W Thesis 2.0T 20V (185KM), w Marea zwykłe 2.0 20V (155KM) i wersja T (185KM), i jeszcze w Lybrze też 2.0 20v (155KM)
Jest: Alfa Romeo 156 2.4 175KM Była: 156 1.8 144KM i Lancia Lybra 2.4 JTD 136KM
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki