Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Przedsionek Alfisty - Nasze pojazdy innych marek.
    Użytkownik Embrion Avatar gaga
    Mieszka w
    krk n-h
    Auto
    , punto 1 pakiet GT
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    3 h 52 m

Wink fiat punto I

WITAM WSZYSTKICH.
    nie przewertowałem dokładnie forum i nie wiedziałem ze tez mozna opisac inne auta w sumie to rodzina ale....
    moja bestia to FIAT PUNTO I '96r 5d.-

silnik 1.1136km w serii dokładnie nie zmierzone na hamowni 230nm na seryjnym wydechu - obecnie przerobiony na przelot całkowity 67mm zakonczony tłumikiem momo-corse dedykowany do punciaka, stozek duzy,

zawieszenie - 40mm p/t amory przód robione na zamówienie -40mm twarde tył sport kayaba. bardzo twardo ale szybko w zakretach

car audio 7 głosników radio clarion jak dlamnie gra niezle wystarczy

koła 15" lato aez luna opona 195/50/15 był brawuris- jak dla mnie ok bedzie toyo px4, zima stal 14" 185/60/14

tjuning visual przód zderzak eba obnizony dodatkowo o 5cm tył seria +dokładka, obecnie na czarno bedzie w kolorze, progi + lotka

wnetrze seria + dodatkowe zegary białe liczniki podswietlone na czerwono przerobiona konsola srodkowa, kierownica sport

lampy przód soczewka tył pomalowane na czarno 3/4

osiagniecia???? bardzo duzo wkór... kierowców innych "lepszych" a na pewno drozszych aut

pare fotek dodaje reszte nowszych zrobie to pokaze a wykres z hamownii taki jaki okłamała mnie
    Załączone obrazy Załączone obrazy fiat punto I-pag.gif   fiat punto I-p9283795.jpg   fiat punto I-dscn1631.jpg   fiat punto I-p9283787vv.jpg   fiat punto I-detechvt2.jpg  

fiat punto I-p9251090al8.jpg  

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Avatar kenobi
    Mieszka w
    lubin
    Auto
    156 FL 2.4 20V Mjtd
    Czas spędzony na forum
    7 d 17 h 45 m

Domyślnie

jak dla mnie to ze smakiem tego turbo kropka masz zamieszanie na pewno robi na asfalcie, moze tak zderzaki i klamki w kolor ? czy nie planujesz ? jakby nie bylo furmanka czyni dobrze !
    www.bbtp.pl

..... powered by Cinsoft

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    Były:156 2.0 TS '98 , 1.8 TS '98 , 2.0TS '99 Jest: 147FL 1.9JTD '05 & GTV 2.0TS '97
    Czas spędzony na forum
    22 d 6 h 27 m

Domyślnie

KROPEK fajny Sam o takim diabełku kiedyś myślałem

Czy to ten, którego widać na fotce u Koleżanki:
    http://www.forum.alfaholicy.org/albu...pictureid=3135 ?

Pozdrawiam,
    Wojtek

---------- Post dodany o godzinie 23:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:16 ----------

Hehe... już widzę, że to to

Użytkownik Embrion Avatar gaga
    Mieszka w
    krk n-h
    Auto
    , punto 1 pakiet GT
    Czas spędzony na forum
    3 h 52 m

Domyślnie

zamieszanie robi i to spore, gorzej jak jest mokro bo wtedy to emeryt stoi w miejscu i dostaje drgawek gwizdze syczy i sie dymi. kropek smiga na codzien na 0,8 bara ale jest opcja przełaczenia do 1.6 bara stałego doładowania ja mam 1,2 i 1,6 tak do gonitwy jakby ktos chciał. derzaki beda w kolorze ale na wiosne były ale..... tył dostał lekkiego strzała a przód poszed do przeróbki i zostały czarne.

Barus91; tak to ten sam kropek na innej fotce jest w całej okazałosci tzn : NIUNIA I KROPEK

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

punto dokładka

lotka fiat punto i gt

lotka punto 1

punto1progi

Zakładki

Uprawnienia