WITAM WSZYSTKICH.
nie przewertowałem dokładnie forum i nie wiedziałem ze tez mozna opisac inne auta w sumie to rodzina ale....
moja bestia to FIAT PUNTO I '96r 5d.-
silnik 1.1136km w serii dokładnie nie zmierzone na hamowni 230nm na seryjnym wydechu - obecnie przerobiony na przelot całkowity 67mm zakonczony tłumikiem momo-corse dedykowany do punciaka, stozek duzy,
zawieszenie - 40mm p/t amory przód robione na zamówienie -40mm twarde tył sport kayaba. bardzo twardoale szybko w zakretach
car audio 7 głosników radio clarion jak dlamnie gra niezle wystarczy
koła 15" lato aez luna opona 195/50/15 był brawuris- jak dla mnie ok bedzie toyo px4, zima stal 14" 185/60/14
tjuning visualprzód zderzak eba obnizony dodatkowo o 5cm tył seria +dokładka, obecnie na czarno bedzie w kolorze, progi + lotka
wnetrze seria + dodatkowe zegary białe liczniki podswietlone na czerwono przerobiona konsola srodkowa, kierownica sport
lampy przód soczewka tył pomalowane na czarno 3/4
osiagniecia????bardzo duzo wkór... kierowców innych "lepszych" a na pewno drozszych aut
![]()
![]()
pare fotek dodaje reszte nowszych zrobie to pokaze a wykres z hamownii taki jaki okłamała mnie![]()
![]()
KROPEK fajnySam o takim diabełku kiedyś myślałem
Czy to ten, którego widać na fotce u Koleżanki:
http://www.forum.alfaholicy.org/albu...pictureid=3135 ?
Pozdrawiam,
Wojtek
---------- Post dodany o godzinie 23:17 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:16 ----------
Hehe... już widzę, że to to![]()

zamieszanie robi i to spore, gorzej jak jest mokro bo wtedy to emeryt stoi w miejscu i dostaje drgawek gwizdze syczy i sie dymi. kropek smiga na codzien na 0,8 bara ale jest opcja przełaczenia do 1.6 bara stałego doładowania ja mam 1,2 i 1,6 tak do gonitwy jakby ktos chciał. derzaki beda w kolorze ale na wiosne były ale..... tył dostał lekkiego strzała a przód poszed do przeróbki i zostały czarne.
Barus91; tak to ten sam kropek na innej fotce jest w całej okazałosci tzn : NIUNIA I KROPEK
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki