uuuuu to jak będzie miał 45 kucy to już bez "kubłów" się nie obejdzie no i klatki bo z własnego doświadczenia wiem że składa się mega szybko po trafieniu w przeszkodę hehe. powodzenia w przeróbkach kuba!!

no kubły i klatka są brakuje tylko tego silniczkaco do składania to słyszałem że strefa zgniotu w maluchu kończy się na silniku...haha
dzięki bardzo
![]()

kolejny start kolejne fotki![]()

Gratuluje startów oraz ciekawego autka
Jest: AR 156 Gran Tourismo Alleggerita
Były: AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

dziękować![]()

tym razem pare fotek z jeszcze zimowego treningu330975447" id="attachment49111" rel="Lightbox_814396" >
a z nowych rzeczy to silnik poskładany na pewno jest mocniejszy od poprzedniego bo to czuć niestety jeszcze nie byłem na hamownido tego skrzynia z krótkimi przełożeniami 2,3,4 i szykujemy się na Memoriał J.Kuliga i M. Bublewicza
do soboty coraz mniej czasu
pozdro

mój szwagier jest własnie na etapie wrzucania do malucha silnika 1.4więc w razie czego mogę się wypytać co i jak, natomiast co do malucha to cięzka sprawa bo jest ich coraz mniej a poza tym szukasz malucha z dość dobrych lat, nie dość że blacha dobra to do tego klasyka
ale jak coś będę wiedział dam znać
pozdro
ps. pomyśl nad wrzuceniem 1.3 turbo od fiata unokiedyś mi to chodziło po głowie...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki