Witam chciałbym się pochwalić moim ekonomiczniejszym pojazdem, który kupiłem ze względu na niemożność ciągłego karmienia 146 1.7 16v bxUważna osoba dojrzy co nie co z Alfy
Polonez Atu Plus GSI rok 2001
Ostatnio edytowane przez Karol88 ; 04-03-2011 o 22:21
[sigpic][/sigpic]
była - Czarna 146 1.4 Boxer ---------NA CZĘŚCI, PRAWIE KAŻDA CZĘŚĆ, TANIO
jest - Czerwona 146 1.7 16v
A ja bym wolał pchać swoją Bellę niż wsiadać do Poldka ;p![]()
La mia Bella e a volte capricciosa

A ja bym chętnie pośmigał poldolotem, miło wspominam czasy jak jeździłem jesienią do sadu jabłka rwać - na skupie każdy chciał od ręki kupić tego Poldka jak nas zobaczyli, 3 chłopa w środku i ciut ponad 2400kg jabłek na przyczepieWięcej jak 40 nie chciał lecieć
![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
A ja tam jestem super zadowolony. Ten Poldek lata bez problemu 150km/h (Ale to jego max) Do setki w 11 sek to też nie tak źle jak na auto tej klasy (1.6 8v) A przede wszystkim auto niezniszczalne (poza rdzą chyba, ale u mnie jeszcze jej brak) Przebieg 282 000 km i dopiero teraz będę wymieniał sprzęgło i wszystkie drążki kierownicze., wcześniej było wymieniane tylko amorki i drążki przy 165000 km wszystko mam na papierze![]()
Ostatnio edytowane przez Karol88 ; 04-03-2011 o 22:55
[sigpic][/sigpic]
Eee no, Poldek to super sprawa, przyznam się szczerze że sam z chęcią bym kupił jakiegoś w wersji coupe albo 1.5 turbo![]()
Fotele od 146sam takie mam
Fajny
po tjuningu
i zimą można się poślizgać
![]()
Oj zimą to była zabawa. Teraz też można poszaleć ale musi być mokro![]()
[sigpic][/sigpic]

no całkiem zajefajny
Damy radę w końcu jest pomarańczka z mega lotką i mega mocą
http://www.youtube.com/watch?v=eumisyauqO0

Cholera. Jadę jutro oglądać plusa za grosze. Przyda się![]()
Była 166 2.4 JTD, jest 156 1.8.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki