Witam.
Bywam na forum od dłuższego czasu nosząc się z zamiarem kupna mojej pierwszej Alfy. Postanowiłem przedstawić wam moje dotychczasowe autko. Jest to Opel Astra Coupe z 2000r. Silnik 1.8 116km. Wyposażenie podstawowe. Zdecydowałem się na nią jedynie ze względu na atrakcyjny design Bertone. Teraz chcę się przesiąść na prawdziwie włoskie auto.
Może ktoś z klubowiczów chce zamienić swoją 166 V6 na takiego Opla
Kilka zdjęć
![]()

Nikt nie chce się wypowiedzieć na temat mojego auta?
www.amersup.pl Najtańsze suplementy ze Stanów, zapraszam na PW.
świetnie te astry w złotym wyglądają. szkoda że prócz ładnej karoserii to tylko opel![]()
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
fajna ta astra, fakt w złotym lakierze wyglądają jeszcze lepiej. silnik słaaabiutki moze dlatego brak zainteresowania..

Mi bardziej niż złote podobają się niebieskie, do tego 2.0 turbo i najlepiej kabrio i nawet bym nie myślał o zmianie. To auto kupiłem bo potrzebowałem dupowozu, a że było tanie, ładne i w dobrym stanie to kupiłem. Teraz chcę się całkowicie przesiąść na włoską stajnię. Astrę chcę zamienić na 166 najlepiej z V6 + lpg do jazdy na codzień i jak starczy kasy to chcę dokupić Spidera GTV z pierwszych roczników do lansowania się w lecie.
nie no całkiem spoko , Fajnie że wstawiłeś "opelka " do dzialu nasze belle![]()
http://www.auto-jerzy.aq.pl/index.html -Blacharstwo-Lakiernictwo Auto-Detaling

To jest dział "Przedsionek Alfisty - Nasze pojazdy innych marek" więc jak najbardziej tu pasuje![]()

Właśnie do v-ki się przymierzam, a 1.8 jakoś daje rade, ale rakieta to nie jest. Cały czas się zastanawiam, jak ja mogę jeździć z tym silnikiem![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki