Fajne auto, w wersji SW wyglada IMO lepiej niz sedan :wink:Nie przesadzasz troche :?: :wink:Napisał AR_33
Już od jakiegoś czasu nosiłem się z zamiarem przedstawienia naszej drugiej Włoszli
Samochodzik ten będzie pełnił rolę samochodu rodzinnego i zwolni z obowiązków Belle.
Z racji tego, że aby pozyskać to cudo musieliśmy sprzedać Lidki Opelka, Lidka jest kierownikiem tej salonki na kółkach.
Oto i ona:
Lancia Lybra SW 2.4 jtd Executive rocznik 2002
Pochodzi ze słonecznej Italii i jesteśmy pierwszymi właścicielami w naszym kraju.
Silnik: 2.4 jtd - 140KM
Wyposażenie:
10 poduszek powietrznych
dwustrefowa elektroniczna klimatyzacja
tempomat
nawigacja
telefon wbudowany w ICS
komputer
pełna elektryka (szyby, lusterka, podgrzewane przednie fotele)
czujnik deszczu
ABS
system nagłośnienia BOSE
zmieniarka CD na 6 płyt
skórzana tapicerka
alufelgi 16" i całe móstwo innych bajerów które są mniej lub bardziej użyteczne.
Szczególnie dumny jestem z nr rejestracyjnego który udało mi się wynegocjować w Wydziale Komunikacji
Dosyć przynudzania przechodzimy do oględzin
Fajne auto, w wersji SW wyglada IMO lepiej niz sedan :wink:Nie przesadzasz troche :?: :wink:Napisał AR_33
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
W uzupełnieniu pierwszego posta, parę detali :
lybra sw jest piękna, ja się do niej przymierzalem dosc powaznie, ale uwazam ze jakis lakier ciemniejszy granat czarny wyglada jeszcze atrakcyjniej, gdzies o jedno oczko! tak czy inaczej piekna wloszka, z fajnym silniczkiem. Gratulacje i bezawaryjnej jazdy! pozdro
póki co wciąż się uczę, ogarniam człowieczeństwo choc czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo...
a czemu nie 156 SW ?
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r. - Moja obecna
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r. tatowa
Alfa Romeo 145 1.7 16v 1995r. - Moja była
Pogratulowac
![]()
no no, masz gusta że to Lidki auto to przymkniemy oko że nie posiada ona Scudetto
z tymi numerami faktycznie fajny bajer
gratuluje zakupu![]()
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
Bo w Lancia ma dużo większy bagażnikNapisał alfasound_mania
![]()
Też chciałem kupić ala uciakła mi sprzed nosa a trafiła sie tym sposobem alfa.Troche mi szkoda bo Lybra jest bardziej komfortowa i praktyczna oraz ma mniej wymagające zawieszenie.Jedyne co mi się w niej nie podobało to starodawne klosze lamp, które nie są takie przezroczyste jak nowszych samochodach czy choćby alfie 156.
алфа156 Saab 9-3I Turbo msTun 220KM
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki