No o to chodzi - kupić tanio trupa to nie sztuka. Lepiej dać więcej, i mieć stan igła, z konkretnym silnikiem, a nie jak reszta RX-8 z oklepanym Wanklem, hehe.
A tak jeszcze a propos koloru Twojej RX-8, to ta czerwień faktycznie jest bardzo podobna do Rosso Alfa. Przynajmniej ta z tego wyjątkowego ogłoszenia miała taki właśnie piękny kolorek![]()

Lewa strona była robiona?
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Nie kolego. Ale fakt masz racje, że na zdjęciu a szczególnie nr2 wygląda jakby był inny odcień tylnych drzwi.
nie chce Cie martwić ale Twoje zdjęcie nie spełnia punktu 12 regulaminu konkursu - "Prace muszą przedstawiać samochody marki Alfa Romeo".więc póki nie będziesz miał Alfy to nie będzie spełniało
bo jakoś tak nie mogę sobie wyobrazić w kalendarzu Alfaholików zdjęcia Mazdy hehehe.. ale foty fakt bardzo ładne Ci wyszły! a my się wybierzemy na sesję tylko mówię - ja teraz na stalówkach nie wyglądam zbyt okazale
ale jak będę już na właściwym laczku to myślę że po konkuruję z Twoją Mazdą
![]()
przyszły weekend brzmi dobrzeno nie dopuszczam opcji żeby do przyszłego nie mieć już Włoszki gotowej. a jak będzie Alfa na zdjęciu to na pewno przejdzie do konkursu. miejsc dobrych to nie znam choć pamiętasz - kiedyś był pomysł pod katedrą z tym że to miejsce ma monitoring na 100% więc chyba lipa
pomyślim ale na wspólną sesję piszę sie na bank bo dobry masz ten aparat
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki