Dlatego też bardziej mi się to podoba, niestety cyfrowe w każdym modelu motocykla, który miałem pod zadkiem miały ten sam problem, ale taki problem to nie problem.
Powodzenia i oby do wiosny, fajnie by było pośmigać razem po bieszczadzkich winklachPrzynajmniej równomierne zużycie obu opon
![]()

Wyświetlacz analog, ale za to na gaziorach. Po lifcie znowu był na wtryskach ale wyświetlacz cyfrowy, czyli jak kto woli
Mi w ubiegłym sezonie udało się kupić kombi i buty (PRX-4 oraz Held Merlin) za niespełna tysiaka, także trzeba poszukać
A co do Intermotors, to dlaczego niby nie można przymierzyć? W ubiegłym sezonie byłem w Poznaniu i wybór spory i z przymierzaniem nie było problemu.
wiadomo, są plusy i minusy zarówno zegarów jak i wtrysków/gaźników. a co do kombi to moim zdaniem nie do wszystkich moto kombinezon pasuje, kwestia gustu rzecz jasna ;]
w intermotors nie wyobrażam sobie żeby nie było możliwości przymiarki, w jaki sposób wtedy sie kupuje? na czuja? tak troche nie za bardzo chyba ;]
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki