Lukazie, jak dla mnie 626 sedan to strasynie nudny samochod ale Twoj rzeczywiscie wyroznia sie dobrym stanem i powiniem byc trwaly, wiec jesli na tym glownie Tobie zalezalo to ok. Szalu jednak na forum Alfy nie zrobi ;-)
Szerokosci i pokaz jeszcze foty wnetrza!
Generalnie autko było kupione jako rodzinne, i trafiłem prawdziwego "rodzynka" i wraz z rozwojem majątkowym staram się go dopieszczać
Wiem, że "Alfiści " będą zniesmaczeni patrząc na ten samochód - Ale przynajmniej się nie popsuje![]()

Fajnie utrzymany egzemplarz ze zdjęć. Na pewno nie będzie robił z czasem spustoszenia w portfelu jak Alfy z tego rocznika.
Przy okazji dodaję zdjęcia ze zlotu z okazji WOŚP (Łódź)
![]()
Nie wiem czy dobrze czy nie, każdy ma swój gust.Kupiony był jako samochód rodzinny, poprostu przegrał "przetarg" (Miała być Alfa 166), jednak nie wszyscy mają pieniądze i czas na naprawę tego czołgu... Poza tym mało kto się zna na Alfach więc dlatego odpadła (chociaż było to oczko w głowie). Były inne do wyboru, ale w końcu padło na 626. I żebym nie był poszkodowany to w miarę czasu "ulepszam" go jak tylko mogę. Ferrari z niego nie zrobię, ale będzie wyglądać o niebo lepiej niż seryjny![]()
Moim zdaniem fajne autkoZnajomy ma Mazdę MX-6 2.5 KL-DE
Całkiem niezły przeciąg to robi
![]()

No przestańcie człowiekowi obrzydzać.
Podoba mu się i jest zadowolony, a to najważniejsze.
Ekscytacji może nie ma, ale kawałek zadbanego wozidła.
Niech żyje włosko-japońska przyjaźń!
Jakieś foty wnętrza?
Było: AR 166 2.4JTD 10V, AR 166 2.0TS 16V x3, AR 166 3.0 V6 24V, AR 166 3.0 V6 24V Sportronic x2, AR 166 2.5 V6, AR 156 2.4JTD, AR 156 2.4JTD SW, Kappa Coupe 2.0T
Będzie: Quattroporte, Legend, XJ
Witam Ponownie !
Reklama bardziej dla osób z Piotrkowa jak i okolic
Zapraszam Was do jedynego sklepu motoryzacyjnego w Piotrkowie na ulicy Łódzkiej 66
Xenony, Reflektory, Lampy, Diody SMD, Światła dzienne,Tuning, Części samochodowe do wszystkich samochodów, gadżety motoryzacyjne, chemia, akcesoria. Dla "Automobilklubowiczów" zniżki. Pozdrawiam i do zobaczenia
ŁÓDZKA 66
97-300 Piotrków Trybunalski
508 309 229

Jak dla mnie ładna Mazda, sąsiad ma taką tylko, że 2.0 DiTD czy jakoś tak - 450 000km zrobione bez wymiany turbiny, wtrysków itd. Same eksploatacyjne rzeczy, tylko niestety jemu gnije jak diabli.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki