To moja Delta, ta starsza została na części, drugą jeżdżę. Ruda już ją się mocno zajęła, jak fundusz pozwoli to w tym roku zrobię renowację nadwozia. Nie stać człowieka na gralkę to się chociaż GT kupiło, a teraz szkoda oddać, tak się do niej przywiązałem.Kocham tego paździocha
Lancia Delta I GTi.e.
Alfa, Lancia & Ducati - czyli italian psycho!

Łukasz zayebiście wykonane fotki! Naprawdę podoba mi się. Te ujęcia 2w1 heh. Co do Delty bardzo mi się podoba. I masz rację nie sprzedawaj; ma swój urok. O Ducati nawet nie wspomnę haha![]()
Fiat Uno - Ducati 750 Super Sport - Alfa Romeo 156
Mam chorobę zwaną ITALIA

Ależ ona piękna! Fenomenalna wręcz. A fotki sa swietne 6/5!!!!
Nie no foty większość z telefonuale dzięki.
A człowieki zwykle pytają, co to za golfa ci co trochę znają mówią, że fajny polonez, a inni jeszcze pytają czy to ta delta integrale, heheheh

poldomira zdaje sie tez włosi projektowali i karoseria borewicza oryginalnie miala byc w jakims innym aucie montowana nie pamietam jakim, co nie zmienia faktu ze masz bardzo ladna kolekcje. W czerwonym kolorze wyglada swietnie. BTW cala Twoja kolekcja jest super. 159 w tym kolorze wyglada swietnie. Skuter tez oczywiscie niczego sobie
jaka pojemnosc 50cm?
Pozdrawiam i dbaj o tą deltę bo naprawde wiele osob ci jej zazxdrosci
![]()
Delta właśnie miała być na rynek polski, ale że była za droga Giugiaro peloponeza zrobił właśnie dla nas, jakoś tak.
No szkoda delty, bo bardzo mało już ich zostało, a fajny oldtimer może byćJak $ pozwolą to zrobię konkretną renowację i postawie sobie w ciepłym garażu na niedzielne przejażdżki, a co.

Dzięki za foty. Delta ma przepiękne smaczki stylistyczne i zegary. To właśnie w starych wozach mi się podoba. A dyletantom co deltę porównują do golfa, tyłki zbiłbym na kwaśne jabłko.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.

Widzę że kolega z moich okolic, ja na WBR mam auto![]()
Ośmiozaworowy TS opakowany w najszybszy kolor
"Make a car more powerful and it goes faster accelerating in a straight line. Make it lighter and it goes faster everywhere.", Colin Chapman.
Tak, starsze auta mają coś w sobie i za to kocham delcine
A dyletantom, no cóż, nie będę tłumaczył, śmieję sie tylko
---------- Post added at 09:46 ---------- Previous post was at 09:44 ----------
Tak, WGR, zapraszam na kawke jakbyś przejeżdżał kiedyś, mieszkam teraz w jasieńcu jak z Grójca na Warkę lecisz
tel665272736
ps. i Wujek i Grzybek widzę mają 155KANCIAKI SĄ ZAYEBISTE!!!
Ostatnio edytowane przez Łukasz.L. ; 03-02-2012 o 09:49
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki