Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Samochody -
    Użytkownik Alfa i Omega Avatar KKrzysztof
    Mieszka w
    Starogard Gdański
    Auto
    Fiat Coupe 2,0
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    13 h 30 m

Domyślnie 156 SW 2,4 JTD pierwsza rej 2002 / lub zamiana!

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10063311

nowa cena 20 900

cena jaką chce dostać na rękę to 20 000

Mam do sprzedania piękne auto Alfa Romeo 156 SW, auto posiada silnik diesla dzięki czemu jest ekonomiczne, piękna sportowa sylwetka przykuwa wzrok.

Przyciemniono szyby, w tylnym zagłówku jest ekran LCD dzięki czemu można puszczać bajki dziecku a samemu delektować się jazdą )

silnik jest bardzo elastyczny i bardzo dynamiczny, jestem przekonany że po pierwszej jeździe tym autem na twarzy pojawi się wielki banan auto miało robiony chip tuning w Vtechu Pomorze wynik z hamowni to 178 km oraz 421 momentu, wykresy jak ktoś będzie chcial zobaczyć poszukam, w serwisie Auto Plus byli zachwyceni tym samochodem.

Suche fakty:

rozrząd zmieniono przy 200 tyś
    wymieniono też sprzęgło i koło dwu masowe części nowe Valeo (mam na to f.vat)
    Nowy akumulator wstawiono zimą, (Centra Futura)
    olej zmieniany co 10 tyś na pełen syntetyk,
    Auto serwisowane w serwisie Le-Car http://www.lecar.com.pl/ uznani jako najlepsi od Alfy Romeo przez Klub Alfa Pomorze, www.alfapomorze.pl

Całość w idealnym stanie AUTO NIE WYMAGA WKŁADU FINANSOWEGO MOŻNA KUPIĆ I JEŹDZIĆ DO NASTĘPNEJ ZMIANY OLEJU

Auto na 17" alu widocznych na zdjęciach
    W rozliczaniu mogę przyjąć alfę GTV 2,0 TB

zapraszam na jazdę próbną, wyrażam zgodę na kontrolę w wyznaczonej stacji kontroli,
    jeżeli jesteś zainteresowany moim autem podaj swoją propozycję ceny może się dogadamy.

zakładając fakt że nigdy na aucie nie oszczędzałem poprzedni właściciel tez nie możecie mieć pewność że auto będzie jeszcze długi służyło.
    Oczywiście co do ceny to z chęcią po negocjuję jak alfa trafi do kogoś z klubu. Ponieważ wpakowałem w nią troszeczkę ) i szkoda mi ją teraz sprzedawać jednak potrzebuję dużo większy samochód. A dla siebie to jakąś tańszą GTV może sobie sprawię ale dopiero na lato.
    Chętnych zapraszam na jazdę próbną lub na oględziny w dowolnym warsztacie. codziennie jestem w Rusocinie to mogę przyjechać Alfą. Mogę też przyjechać Alfą na koniec autostrady okolice Świecia by ja obejrzeć ktoś mógł.
    Auto sprzedaję tylko dlatego że chwilowo potrzebuję dużo większy samochód, Alfę następna kupię taką dla siebie około lata.
    Załączone adresy Załączone adresy

otoMoto - ogłoszenia motoryzacyjne, kup lub sprzedaj samochĂłd i motocykl
    http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10063311

LE-CAR Zbigniew i Piotr Lewarscy,
    http://www.lecar.com.pl/

Klub Alfa Romeo Pomorze :: Strona Główna
    http://www.alfapomorze.pl

Ostatnio edytowane przez KKrzysztof ; 02-02-2010 o 21:26
    życie to ściganie reszta to czekanie

Mieszka w
    Starogard Gdański
    Auto
    Fiat Coupe 2,0
    Czas spędzony na forum
    13 h 30 m

Domyślnie

nowa cena, ponieważ już kupiłem zonie duże auto ja mam służbówkę a nie chce by alfa stała przez zimę bo mi jej szkoda,

Mieszka w
    Starogard Gdański
    Auto
    Fiat Coupe 2,0
    Czas spędzony na forum
    13 h 30 m

Domyślnie

dla miłośników marki cena niższa, ale w ogłoszeniu jej nie zmienię, z chęcią tez wymienię na mocniejszą benzynową obowiązkowo V6 jak GTV to każde V6 jak 166 to tylko od 3,0 w górę a jak 156 to po prostu V ka,
    Alfa jest tylko dla mojego hobby dlatego spalanie mnie nie przeraża za to dźwięk V-ki odlot jak dla mnie, oczywiście Alfy dźwięk,

webmaster007
    Gość

Domyślnie re

Polecam wszystkim tą piękną Niunię - nie raz miałem okazję oglądać ją w akcji -jest boska !!!
    i stan naprawdę super- zresztą Krzysiek każdy drobiazg od razu naprawia u Mechanika z AR Pomorze.

taka mała reklama a znam plany Krzysia wiec kupujcie ,a zobaczycie co będzie miał na wiosnę

Użytkownik Romeo Avatar dakoolk
    Mieszka w
    WPR
    Auto
    AR 156 SW 1.8 TS Nero Fuoco 2001 :D, Mercedes W124 200TE (sprzedam!)
    Czas spędzony na forum
    7 d 6 h 26 m

Domyślnie

Odświeżam, bo chciałem KKrzysztofa zapytać, czy nie lata czasem do Wawy/w okolice. Wprawdzie, jak napisałem w wątku powitalnym, kasę będę miał za ok. 2 tygodnie, wolałbym poliftowe wnętrze (i jasne-nawet zwykłe materiałowe, mówiełm, że marzeniem byłąby bananowa skóra? ), ale jakby była możliwość to chętnie bym obejrzał bez jeżdżenia 300km. Jak kolega nie jeździ do stolicy, to na razie poczekam na kasę i jak w tym okresie nie będzie tu ładnych belli (ale pleonazm wylazł ), to rozważę wyprawę na Pomorze

PS. Sorki za copy/paste z innego wątku, ale tam już zniknęła opcja usuń, a tutaj szybciej dotrze do zainteresowanego

PS2. Coraz bardziej mnie kusi ta oferta, a i w banku się dowiedziałem, że może kasę będę miał wcześniej, no ale na razie nie mam więc nie piszę/dzwonię do właściciela

Mieszka w
    Starogard Gdański
    Auto
    Fiat Coupe 2,0
    Czas spędzony na forum
    13 h 30 m

Domyślnie

temat nadal aktualny jak ktoś ma jakieś pytania niech pisze lub dzwoni

Użytkownik Pirat drogowy Avatar solaris2007
    Mieszka w
    Gdańsk
    Auto
    alfa 146 1.6 boxer
    Czas spędzony na forum
    8 h 44 m

Domyślnie

Ładnie się prezentuje. Zazdroszczę koledze furki. Mnie na nią niestety nie stać

Mieszka w
    Starogard Gdański
    Auto
    Fiat Coupe 2,0
    Czas spędzony na forum
    13 h 30 m

Domyślnie

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=858334482

wystawiłem aukcję, chociaż zobaczę do jakiej ceny dojedzie i czy ogólnie będą chętni,

pozdrawiam
    Załączone adresy Załączone adresy

Allegro.pl - Więcej niĹź aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=858334482

Użytkownik Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Nadarzyn-okolice Warszawy
    Auto
    156 SW 2,4jtd 20v 2004r. 240km/536Nm:) 156 SW 1,9jtd 2004r-rozbita
    Czas spędzony na forum
    1 d 11 h 10 m

Domyślnie

Piękne i zadbane autko, szkoda, że ja nie mogę trafić na takie po FL.

pozdrawiam

Użytkownik Romeo
    Czas spędzony na forum
    N/A

Domyślnie

Cytat Napisał KKrzysztof Zobacz post
    dla miłośników marki cena niższa, ale w ogłoszeniu jej nie zmienię, z chęcią tez wymienię na mocniejszą benzynową obowiązkowo V6 jak GTV to każde V6 jak 166 to tylko od 3,0 w górę a jak 156 to po prostu V ka,
    Alfa jest tylko dla mojego hobby dlatego spalanie mnie nie przeraża za to dźwięk V-ki odlot jak dla mnie, oczywiście Alfy dźwięk,
    Nadal zainteresowany zamianą ??? na V-kę z dźwiękiem wspomaganym dedykowanym Supersprintem ?

Trochę fotek w linku poniżej.
    Ostatnio edytowane przez Superjahu007 ; 07-01-2010 o 20:25

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Zakładki

Uprawnienia