nowa cena, ponieważ już kupiłem zonie duże auto ja mam służbówkę a nie chce by alfa stała przez zimę bo mi jej szkoda,
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10063311
nowa cena 20 900
cena jaką chce dostać na rękę to 20 000
Mam do sprzedania piękne auto Alfa Romeo 156 SW, auto posiada silnik diesla dzięki czemu jest ekonomiczne, piękna sportowa sylwetka przykuwa wzrok.
Przyciemniono szyby, w tylnym zagłówku jest ekran LCD dzięki czemu można puszczać bajki dziecku a samemu delektować się jazdą)
silnik jest bardzo elastyczny i bardzo dynamiczny, jestem przekonany że po pierwszej jeździe tym autem na twarzy pojawi się wielki bananauto miało robiony chip tuning w Vtechu Pomorze wynik z hamowni to 178 km oraz 421 momentu, wykresy jak ktoś będzie chcial zobaczyć poszukam, w serwisie Auto Plus byli zachwyceni tym samochodem.
Suche fakty:
rozrząd zmieniono przy 200 tyś
wymieniono też sprzęgło i koło dwu masowe części nowe Valeo (mam na to f.vat)
Nowy akumulator wstawiono zimą, (Centra Futura)
olej zmieniany co 10 tyś na pełen syntetyk,
Auto serwisowane w serwisie Le-Car http://www.lecar.com.pl/ uznani jako najlepsi od Alfy Romeo przez Klub Alfa Pomorze, www.alfapomorze.pl
Całość w idealnym stanie AUTO NIE WYMAGA WKŁADU FINANSOWEGO MOŻNA KUPIĆ I JEŹDZIĆ DO NASTĘPNEJ ZMIANY OLEJU
Auto na 17" alu widocznych na zdjęciach
W rozliczaniu mogę przyjąć alfę GTV 2,0 TB
zapraszam na jazdę próbną, wyrażam zgodę na kontrolę w wyznaczonej stacji kontroli,
jeżeli jesteś zainteresowany moim autem podaj swoją propozycję ceny może się dogadamy.
zakładając fakt że nigdy na aucie nie oszczędzałem poprzedni właściciel tez nie możecie mieć pewność że auto będzie jeszcze długi służyło.
Oczywiście co do ceny to z chęcią po negocjuję jak alfa trafi do kogoś z klubu. Ponieważ wpakowałem w nią troszeczkę) i szkoda mi ją teraz sprzedawać jednak potrzebuję dużo większy samochód. A dla siebie to jakąś tańszą GTV może sobie sprawię ale dopiero na lato.
Chętnych zapraszam na jazdę próbną lub na oględziny w dowolnym warsztacie. codziennie jestem w Rusocinie to mogę przyjechać Alfą. Mogę też przyjechać Alfą na koniec autostrady okolice Świecia by ja obejrzeć ktoś mógł.
Auto sprzedaję tylko dlatego że chwilowo potrzebuję dużo większy samochód, Alfę następna kupię taką dla siebie około lata.
Ostatnio edytowane przez KKrzysztof ; 02-02-2010 o 21:26
życie to ściganie reszta to czekanie
nowa cena, ponieważ już kupiłem zonie duże auto ja mam służbówkę a nie chce by alfa stała przez zimę bo mi jej szkoda,
dla miłośników marki cena niższa, ale w ogłoszeniu jej nie zmienię, z chęcią tez wymienię na mocniejszą benzynową obowiązkowo V6 jak GTV to każde V6 jak 166 to tylko od 3,0 w górę a jak 156 to po prostu V ka,
Alfa jest tylko dla mojego hobby dlatego spalanie mnie nie przeraża za to dźwięk V-kiodlot jak dla mnie, oczywiście Alfy dźwięk,
Polecam wszystkim tą piękną Niunię - nie raz miałem okazję oglądać ją w akcji -jest boska !!!
i stan naprawdę super- zresztą Krzysiek każdy drobiazg od razu naprawiau Mechanika z AR Pomorze.
taka mała reklamaa znam plany Krzysia wiec kupujcie ,a zobaczycie co będzie miał na wiosnę
![]()
Odświeżam, bo chciałem KKrzysztofa zapytać, czy nie lata czasem do Wawy/w okolice. Wprawdzie, jak napisałem w wątku powitalnym, kasę będę miał za ok. 2 tygodnie, wolałbym poliftowe wnętrze (i jasne-nawet zwykłe materiałowe, mówiełm, że marzeniem byłąby bananowa skóra?), ale jakby była możliwość to chętnie bym obejrzał bez jeżdżenia 300km. Jak kolega nie jeździ do stolicy, to na razie poczekam na kasę i jak w tym okresie nie będzie tu ładnych belli (ale pleonazm wylazł
), to rozważę wyprawę na Pomorze
![]()
PS. Sorki za copy/paste z innego wątku, ale tam już zniknęła opcja usuń, a tutaj szybciej dotrze do zainteresowanego
PS2. Coraz bardziej mnie kusi ta oferta, a i w banku się dowiedziałem, że może kasę będę miał wcześniej, no ale na razie nie mam więc nie piszę/dzwonię do właściciela![]()
temat nadal aktualnyjak ktoś ma jakieś pytania niech pisze lub dzwoni
Ładnie się prezentuje. Zazdroszczę koledze furki. Mnie na nią niestety nie stać![]()
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=858334482
wystawiłem aukcję, chociaż zobaczę do jakiej ceny dojedzie i czy ogólnie będą chętni,
pozdrawiam
Piękne i zadbane autko, szkoda, że ja nie mogę trafić na takie po FL.
pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki