odświeżam
Witam, mam do sprzedania samochód ALFA ROMEO 156 sedan.
Model z końca roku 2004 (pierwsza rejestracja w pazdzierniku 2004) .
Silnik 1.8 benzyna T.SPARK.
Przebieg 59 tys km.
Wymieniono 2 tygodnie temu pełen rozrząd wraz z pompą wody i wariatorem oraz wałek rozrządu wydechowego. Rozrusznik został poddany regeneracji.
Po wymianie oleju i filtrów (w tym powietrza) oraz świec.
Samochód posiada klimatyzacje, elektryczne szyby przednie, elektryczne lusterka oraz zostały zamontowane czarne skórzane fotele MOMO w bardzo dobrym stanie. Seryjna instalacja audio, została zastąpiona jednostką JVC, zestawem głośników HERTZ z przodu i Blaupunkt z tyłu. Oczywiście posiadam również oryginalne radio CD.
Instalacja LPG firmy BRC z pełną gwarancją.
Alufelgi 17' w idealnym stanie oraz prawie nowe opony zimowe NOKIAN WR2 (przejechane 5 tys na nich)
Są założone halogeny (oryginalnie nie było) jednak nie miałem czasu ich jeszcze podłączyć.
Na tłumik jest założona końcówka Ultera, żaden "tuningowy wydech".
Sprzedaje gdyz, trafila mi sie okazja kupna 159.
Cena 31900 zł
Ostatnio edytowane przez seamaster ; 12-03-2010 o 16:08
odświeżam
a zdjęć jak nie było, tak nie ma
Pozdrawiam.
- Rafał
SPRZEDAM GRILL DO 156
http://www.forum.alfaholicy.org/czes...tml#post583068
Beda, beda po prostu zmodyfikowalem stare ogloszenie zeby nie smiecic nowym tematem. Jutro dodam.
pozdrawiam!
Dodane zdjecia
Przepraszam, ze dopiero teraz ale moja poczta przenosi powiadomienia z forum do spamu
odpisalem na pw
Przeciez jest cena w ogloszeniu. Negocjacje przez internet są bezsensu. Powiedzmy, że troche moge opuscic ale tez nie są to kwoty rzędu 3-4 tys zł.
Jak sie nie sprzeda to sobie go po prostu zostawie jako drugie auto![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki