fotki na pewno beda tylko w przyszlym tygodniu jak ogarne wszystkie papiery zarejestruje ubezpiecze i wszystko... kurde kazdy znajomy pyta mnie o fotki a ja zapominam zrobicBeda beda... Narazie ciesze sie jazda bo jednak 3.0 to jest to
![]()
fotki na pewno beda tylko w przyszlym tygodniu jak ogarne wszystkie papiery zarejestruje ubezpiecze i wszystko... kurde kazdy znajomy pyta mnie o fotki a ja zapominam zrobicBeda beda... Narazie ciesze sie jazda bo jednak 3.0 to jest to
![]()
No gratulacje! Nareszcie koniec mękiDawaj foty i opisz swoje spostrzeżenia z jazdy Włoskim V6
![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Fotki beda za jakis czas tylko auto musze jeszcze lekko usprawnic... Jesli chodzi o spostrzezenia... Samochod bardzo wygodny przestronny i czlowiek czuje sie w nim wyjatkowo... Co to silnika to nie ma sensu nic mowic bo to legenda. Jest niesamowity i kropka. Jezdzilem naprawde wieloma markami i alfa 166 jest jednym z najlepszych jesli nie najlepszym autem jakie prowadzilem. Jest po postu swietna. Niestety sa male detale ktore nie dzialaja tak jak powinny i to dla mnie jest nieakceptowalne. Jak zostana naprawione pokaze auto wszem i wobecPozdrawiam.
Ha.. skąd ja to znam, tez zabrałem sie za usprawnianie i kasa leci jak cholera, więc uważaj na portfel![]()
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki