Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Samochody -
Użytkownik Romeo

Napisał
iren 
"automatą".
.........
Użytkownik Ogier

Napisał
Domino 
Chętnie kupię
AR 155 8v najlepiej po liftingu lub
164 2.0
TS z końca produkcji, powiedzmy po 95 roku,w dobrym stanie, bez gazu.
Poszerzyłem obszar poszukiwań. Za wszystkie odpowiedzi dziękuję.
Użytkownik Ogier
Użytkownik Ogier

Napisał
Domino 
Chętnie kupię
AR 155 8v najlepiej po liftingu lub
164 2.0
TS z końca produkcji, powiedzmy po 95 roku,w dobrym stanie, bez gazu.
Jeszcze raz podbijam.
mamy taką 155
ale buda nie jest po liftingu (wydaje mi się - podaj mail prześlę zdjęcie)- żona wozi nią dzieci do szkoły (jest 2-gim właścicielem). Rocznik 1996/1-sza rej luty 1997, przebieg ponad 157 tys km. Stan techniczny bdb (regularne wizyty w ASO - rachunki) z nowych rzeczy układ wydechowy, hamulcowy, sprzęgło i akumulator/ dokumentacja. Karoseria jest w gorszym stanie trochę rys i zadrapań (kobieta w wielkim mieście
i dwa małe ogniska rdzy. Bez klimy (szyberdach) , 2 komplety kół - alu 15, radio/CD, poduszka dla kierowcy, hak.Zapraszam na oglądanie przy okazji - do Poznania.
Pozdrawiam,
Robert
Użytkownik Ogier

Napisał
vega 
ale buda nie jest po liftingu (wydaje mi się - podaj mail prześlę zdjęcie)- żona wozi nią dzieci do szkoły (jest 2-gim właścicielem). Rocznik 1996/1-sza rej luty 1997, przebieg ponad 157 tys km. Stan techniczny bdb (regularne wizyty w
ASO - rachunki) z nowych rzeczy układ wydechowy, hamulcowy, sprzęgło i akumulator/ dokumentacja. Karoseria jest w gorszym stanie trochę rys i zadrapań (kobieta w wielkim mieście

i dwa małe ogniska rdzy. Bez klimy (szyberdach) , 2 komplety kół - alu 15,
radio/CD, poduszka dla kierowcy, hak.Zapraszam na oglądanie przy okazji - do Poznania.
Pozdrawiam,
Robert
domino52@autograf.pl
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia