8zaworowy Twin spark w nowszej budzie będzie ci ciężko znaleźć a nawet nie wiem czy takie alfy 155 oryginalnie wychodziły z fabryki bo lifting był pod koniec 95roku i wtedy też zmienili Twin sparki na 16V w modelu 155.
8zaworowy Twin spark w nowszej budzie będzie ci ciężko znaleźć a nawet nie wiem czy takie alfy 155 oryginalnie wychodziły z fabryki bo lifting był pod koniec 95roku i wtedy też zmienili Twin sparki na 16V w modelu 155.
Wychodziły, wychodziły... Sam mam taką, a i na forum znajdzie się na pewno kilka egzemplarzy. Choć trzeba przyznać, że znaleźć coś interesującego będzie ciężko.
po liftingu tylko przez krótki okres wkładali 1.7 8V a 1.8 i 2.0 były już tylko 16V. Moge się myslić ale długo siedzę w temacie 155 i te które widziałem w nowej budzie a ze starym 8 zaworowym twin sparkim to były przekładki(mówie o poj 1.8 i 2.0 8V)
moj kumpel ma taka 155 1.7 8 v po lifcie chyba 95 rok , czerwona orginalna bezwypadkowa nie kabinowana tu nr podaje 602821671
cześc ,
mój ojciec jeździ 1.7 T.S. z 1996 roku.
Chce ją sprzedać.
Ze względu na wiek musi zacząc się przyglądać "automatą".
Samochód doradziłem i kupiłem ja i ja się nim opiekuje.
Więcej info na e-mail lub telefonicznie.
iren.jerzyn@poczta.fm lub 600 898 143
pozdrawiam
irek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki