jeżeli interesuje cie auto bez dokumentów to kolega 166 3.0 sprawną bez skrzyni
Alfa 156 1.9 SP 105 KM // 03.2008 - 05.2010
Alfa 155 2.5 V6 165 KM // 03.2010 - ???
jeżeli interesuje cie auto bez dokumentów to kolega 166 3.0 sprawną bez skrzyni
niestety odpada.
Alfa 156 1.9 SP 105 KM // 03.2008 - 05.2010
Alfa 155 2.5 V6 165 KM // 03.2010 - ???
Mogę sprzedać moją, cena ok 25000 pozostała do zrobienia pompa wspomagania, wymiana sondy, zawór zwrotny spalin. Na resztę faktury (ok 11tyś zł od grudnia) - niestety już mi brakło kasy na dokończenie jej :-( Ale silnik po kapitalce...
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
ja mam alfe 156 2.5 v6 98 rok wszystko tutaj Alfa 156 2.5 v6 srebrna czerwona skora ! Super
To od razu z doświadczenia Ci poradzę - daruj sobie V6. Spytaj superjahu, biję czy innych doświadczonych użytkowników V6... kupisz tanio - dużo dołożysz, kupisz drogo - dołożysz trochę mniej... ja kupiłem za 18K - dołożyłem już drugie tyle...
Studio Reklamy PiMolti - reklama, projekty graficzne
Znajdź nas na Facebook'u
Oklejeni.pl | Oklejamy Zawodowo! - reklama na pojazdach, projekty graficzne, oklejanie witryn, naklejki samochodowe
Twórcy Reklamy - reklamy high-standard, konstrukcje reklamowe, szyldy, banery, neony, litery 3D
Jurajski Klub Alfa Romeo
Może kolega ma czas i sam sobie wszystko robi więc będzie kosztowała tylko czas i części (średnio drogie) W utrzymaniu V6-tki największe wydatki to paliwo i servis (robocizna)
Każda pierdułka do zrobienia to konieczność rozebrania połowy samochodu, to i koszty wysokie. Są dwie drogi, kupić tanio i sobie doprowadzić do ładu. Kupić drożej i lepiej utrzymany egzemplarz (też trzeba mieć szczęście). Co kto lubi.
Ja dołożyłem przez rok bez mała 500zł (nie liczę części eksploatacyjnych)
Tak poza tematem, które inne auto w tym przedziale cenowym daje tyle frajdy?
Jak dla mnie Fiat Coupe 20VT, wybrałem Alfę i nie żałuje.
156 3.0 V6
Siema Kuba widzę że masz silną sraczke
Mam na sprzedaż V6
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-prz...C11792268.html
Proszę bez głupich komentarzy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki