Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Samochody -
Użytkownik Dwusuwowiec
156 SW 2,4jtd 20v >2004r.
Witam szukam AR 156 sw 2,4jtd 20v po FL, zobaczyłem już parę sztuk, ale żadna nie spełniała moich oczekiwań. Czy może ktoś sprzedaje swoją Alfę, albo zna kogoś, kto chce oddać jakiś zadbany egzemplarz? W grę wchodzi jedynie kolor czarny.
Jeśli macie jakieś info to pisać.
z góry dzięki
pozdro
Użytkownik Dwusuwowiec
Użytkownik Romeo

Napisz jakiego auta szukasz... Za ile itp.
Użytkownik Dwusuwowiec

Napisałem o jakie auto mi chodzi 156 2,4 sw po FL kolor czarny
Co do ceny to powiedzmy, że 30tyś. Oczywiście w jak najlepszym stanie, bezwypadkowy itp, ale znam realia rynku więc liczę się z pewnymi naprawami blacharskimi, byle samochód nie był składany z kilku...

temat przespany.... nabylem w listopadzie wlasnie taka ale srebrna.... moge zapytac bo znajomek targa takie z italii. jak bede cos wiedziec napisze... znajomki juz 3 sztuki maj od niego i sa zadowoleni.
Użytkownik Dwusuwowiec

Będę wdzięczny
Ale powoli zaczyna mi już się spieszyć(a to najgorsze przy zakupie auta) więc teraz pytanie, czy on jest handlarzem, czy tylko tak w ramach przysługi dla Was ściągnął? Jeśli to handlarz, to może jest szansa, że coś w szybkim czasie znajdzie, bo paru moich znajomych miało mi załatwić coś, no i szukają i szukają już pare miesięcy...więc wiem, że to różnie bywa z tym rozglądaniem, jak komuś się nie chce to nic nie znajdzie. Ja sam przeglądam codziennie wszystkie adresy zagraniczne jakie znam, ale jakoś mam wrażenie, że jak ktoś siedzi w tym, to może coś sprowadzić, co wcale nie musi być wystawiane w necie.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez kecaj77 ; 30-03-2010 o 23:26
-
Użytkownik Dwusuwowiec

Kolor musi być czarny, a przede wszystkim szukam 2,4jtd, ewentualnie jak już nic nie znajdę, to poszukam 1,9jtd. Jednak miałem wcześniej 1,9jtd, a ojciec ma w Lancii Thesis 2,4jtd i muszę przyznać, że ten silniczek mi bardziej odpowiada. Ale dzięki za chęci
Pozdrawiam
Użytkownik Alfa i Omega

Mój znajomy ma do sprzedania 156 kombi z 2006 roku z Q4, pełna opcja,skóry itd. Ale kolor niestety nie jest czarny. To co rzuciło mi się w oczy to przebieg 60 tyś. sprawdzony w ASO i do sprawdzenia w dowolnym miejscu. Silnik jednak 1.9:/
Informacje o temacie
Users Browsing this Thread
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Tagi dla tego tematu
Uprawnienia