hej,
czy jest coś do zrobienia oprócz tego co napisałeś?
a miała jakaś przygodę?
Sprzedam Alfę Romeo 156 2,4 JTD z 1998r.
Auto użytkuje od ponad dwóch lat, sprowadzona była z Belgii, dwa kluczyki.
Wyposażenie: pełne z tego rocznika oprócz elektryki szyb tylnych (mogę dodac przyciski i podnośniki) oraz szyberdachu czyli:
- sport pakiet
- czarna skóra
- dodatkowo drugi komplet kół zimowych (oryginalne aluminiowe felgi alfa romeo)
- lampy przednie przerobione na soczewki + zestaw ksenonów
- drzwi wygłuszone matami
- przegląd robiony koniec stycznia 2010, ubezpieczenie połowa lutego wykupione na pół roku
- przez dwa lata eksploatacji wymieniłem: kompletny rozrząd, sprzęgło, pasek wielorowkowy z rolkami, napinaczem oraz kołem pasowym, przednie górne i dolne wahacze TRW, stabilizator z tyłu, klocki i tarcze hamulcowe przednie.
Na zdjęciach zderzaki są w innym odcieniu, ponieważ je lakierowałem i źle dobrali kolor, przedni zderzak obecnie jest w dobrym kolorze ze spryskiwaczami, auto na chwilę obecną ma także przyciemnione szyby
Wady: rysa na przednim zderzaku, wgniotek na tylnych lewych drzwiach, małe pęknięcie lakieru na tylnej klapie oraz słychac łańcuszek pompy oleju. Po samochodzie nie widac żeby miało historię powypadkową
Cena jaką chciałbym to 13000zł
Ostatnio edytowane przez Arek 146 ; 10-03-2010 o 21:53
hej,
czy jest coś do zrobienia oprócz tego co napisałeś?
a miała jakaś przygodę?
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
W sumie raczej nie, czasami sie zapala marchewka przy szybkim przyspieszaniu, ale to przypadlośc 2,4 JTD (zapiekające się łopatki w turbinie), miałem ją oddac do czyszczenia ale w sumie dzieje się tą na tyle rzadko, że mi nie przeszkadza, oprócz tego nic, przygody żadnej nie miała za mojej kadencji i nie widac żeby coś było robione, jak ściągałem zderzaki wszystko wygląda na fabryke
bardzo ładna, za takie pieniądze to ino brać![]()
Obecnie AR 156 SW 2.4 JTD
Kiedyś AR 156 1.6 TS
Kiedyś AR 145 1.6 Bx
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki