Witam!! Ja akurat nie w sprawie kupna ale oglądając zdjęcia twojej pięknej alfy zauważyłem coś...Czy ona ma z przodu na błotnikch jakieś plastikowe chlapacze??
Sprzedam Alfę Romeo 156 1,9 JTD z 1998r. 225 tyś. km
Auto użytkuje od ponad pięciu lat, sprowadzona była z Holandii.
Wyposażenie:
- ABS
- 2x poduszka,
- 2x el. szyby
- klimatyzacja automatyczna
- centralny zamek
- immobiliser
- światła przeciwmgłowe
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- radio CD
- hak ( założony choć nieużywany, oryginalny )
- przez 5 lata eksploatacji wymieniłem: kompletny rozrząd, pasek wielorowkowy z rolkami, napinaczem oraz kołem pasowym, jedną z rurek klimatyzacji, pompkę paliwa w baku, teraz przed zimą komplet świec, wysprzęglik, czujnik położenia wału korbowego, tarcze hamulcowe przednie, klocki przód + tył, termostat
Coś o samochodzie:
samochód zadbany, zawsze był garażowany, wnętrze w bardzo dobrym stanie fotele nie poprzecierane kierownica i gałka również, tapicerka nie porysowana, nie ma żadnych "wgniotek" na karoserii, bezwypadkowy, silnik bardzo ładnie chodzi, nie było najmniejszego problemu z odpalaniem na dwudziesto stopniowym mrozie
Co by należało zrobić: podświetlenie od nawiewu i wskaźnika poziomu paliwa, wymienić znaczek na masce
*pytania można kierować na nr tel. 791094760 na PW też odpowiem, jeśli kogoś interesują jakieś szczegółowe zdjęcia śmiało mogę zrobić
*samochód można oglądnąć w okolicach Wieliczki bądź po umówieniu się również w Krakowie
myślę że uczciwą ceną będzie 11000 zł. oczywiście do negocjacji
MOŻLIWA ZAMIANA NA 156 SW
zdjęcia: Picasa Web Albums - 11766204625762022... - alfa
nowe fotki: http://picasaweb.google.pl/117662046257620228290/Nowe
Ostatnio edytowane przez jendriu ; 16-05-2010 o 15:24
Witam!! Ja akurat nie w sprawie kupna ale oglądając zdjęcia twojej pięknej alfy zauważyłem coś...Czy ona ma z przodu na błotnikch jakieś plastikowe chlapacze??
tak... może to nie wygląda za atrakcyjnie ale przynajmniej samochód nie jest ufajdany aż po dach... z tego co pamiętam to chyba od lanosa pasują
up
nowa cena 11000zł
nowe fotki: http://picasaweb.google.pl/117662046257620228290/Nowe
Ostatnio edytowane przez jendriu ; 02-04-2010 o 16:50
up
wymieniony wczoraj olej (10W40 Castrol)+ filtr, filtr powietrza i ogarnie zawieszenie do stanu wzorowego
up...
up.. klamka zrobiona, klima nabita i śmiga w końcu![]()
temat można zamknąć.. bella znalazła nowego bardzo miłego właściciela![]()
Też się cieszę
Wracało się nią świetnie.
Oby już tak zawsze jeździła
Jeszcze raz dzięki za cynk i pomyślną transakcję!
Pozdrawiam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki