oj bardzo , faktura jest wiec aden problem![]()
Wachacz ponad 900 zl netto , blotnik tez, i inne plus robota w warsztacie gdzie roboczo godzina to 75zl netto![]()
oj bardzo , faktura jest wiec aden problem![]()
Wachacz ponad 900 zl netto , blotnik tez, i inne plus robota w warsztacie gdzie roboczo godzina to 75zl netto![]()
bardzo ladna ta Twoja alfa...jak poczeka do listopada, kto wie moze bedzie moja, a do tego czasu nadal w kanadzie siedze
Tak mi sie wydawalo, ze w tych okolicach jestes, bo $ Cie interesuja
---------- Post dodany o godzinie 04:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 04:49 ----------
Tak mi sie wydawalo, ze w tych okolicach jestes, bo $ Cie interesuja
..."Dodge V6" czyzby magnum?
Zanim zrobię 500km chciałbym wiedzieć: - Jaki przebieg? Jeżeli dobrze widzę na foto, to już jest zheblowana kierownica, więc 250+ - Co działo się z autem przez te 10mc, stała pod chmurką, czy młodszy kuzyn uczył się jeździć na niej?
iNFO pod nr tel , poza krajem jestem 3 miesiace, i tyle czasu tez stoi.
Mam juz inne V6-ki wiec alfe oddaje w dobre rece. Auto jest z Rzymu wiec jak wiesz kolego slonce robi swoje , gumy na pedalach w super stanie , wiec przebieg mysle realny. dopiero ja zalozylem gaz do niej.
cena jak dla mnie bardzo niska, w autku robione wszytko ,
dla zainteresowanych nr do mojego mechanika na pw .
Interesuje mnie tez zl bo nie ma problemu z zamiana![]()
hm..., to dlatego kolegi nie widuję a tym bardziej autka..., może trza ci jakoś pomóc, jestem z Olkusza i siedzę na miejscu![]()
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
oj dzieki za pomoc , alfa stoi u brata wystawie na allegro moze ktos przygarnie i bedzie dalej dbal. Jak pojawi sie alfa w stanach napewno cos wybioreBo brak mi wloskiego stylu na drodze.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki