http://hotfile.com/dl/46580942/cbe49ca/Alfa_147.rar.html zdjęcia alfki
Cena do negocjacji
Mam do sprzedania Alfę Romeo 147 2,0TS 3d srebrna Selespeed Distinctive rok produkcji 2000 rejestracja 2001 (salon Alfa Romeo bielsko-biała)
jest to samochód z Polskiego salonu!!! przebieg 156tys km, rozrząd wymieniany przy 122tys km
Wyposażenie
6xPoduszki powietrzne
ABS ESP ASR
VDC/MSR
Wspomaganie kierownicy
alufelgi
autoalarm
centralny zamek z kluczyka + otwieranie/zamykanie szyb + otwieranie bagażnika
halogeny
el. szyby, lusterka(podgrzewane)
tempomat
skórzana kierownica i gałka zmiany biegów
kierownica multimedialna
radio CD (kable do zmieniarki fabrycznej ale zmieniarki brak poprzedni właściciel zakosił ją)
podłokietnik z schowkiem (bardzo przydatny)
tapicerka welurowa (kremowa)
Nagłośnienie BOSE
składana kanapa 60/40
rozbudowany komputer pokładowy
klimatyzację automatyczną
immobiliser "alfa code"
kierownica regulowana w dwóch płaszczyznach
Co było robione
-całe zawieszenie przód i tył + zbieżność
- układ selespeed (pompa, akumulator ciśnienia, olej i czyszczenie styków)
-sprzęgło
Jutro będę naprawiać
zamykanie szyb (teraz zamykają się po ok 2cm wina poprzednich właścicieli brak używania el. szyb)
Uczciwie powiem co do zrobienia
-wariator ( odzywa się przez 20 sek po odpalaniu )
-wymiana sterownik szybami od strony kierowcy (działają lusterka + szyba kierowcy i opuszcza szybę od strony pasażera)
-łącznik wydechowy (może jeszcze to zrobie)
-przegub lewy (z wymianą 200zł )
O aucie kupiłem ją w 2007 roku dla siebie i mamy(osoba niepełnosprawna) z przebiegiem nie całe 140tys km(rozrząd wymieniony przy 122tys km) auto było w złym stanie technicznym tzn zawieszenie było w rozsypce, i skrzynia działała jak chciała. Od czasu zakupu doprowadziłem auto do stanu nie mal idealnego mechanicznie zostało tylko to co wypisałem do zrobienia a to nie jest dużo. Gdyby rodzice nie kupowali nowego auta to by jeszcze z 2 lata była w domu ale no cóż. Ja ma do wyboru albo 156 2,4jtd po rodzicach albo ją a że jestem studentem i to bez pracy tak więc wybór był prosty. Wizualnie auto jest w dobrym stanie ale oceniam go na 4 w 6 stopniowej skali (minusiki wyglądu uszkodzony lekko zderzak przedni koło scudetto, wgniotek na masce od kamienia, i jeszcze jakiś ch** pod uczelnią rysnoł mi tylni zderzak z lewej strony nie dużo ale zawsze. auto kupiłem z 1 kluczykiem ale dostałem od kolegi drugi scyzoryk org od alfy 147 tak więc koszt dopasowania to 40zł frez + 150 kodowanie czyli ok 200zł. Silnik pracuje równo i cicho, skrzynia działa jak bajka.
Zdjęcia wystawie jutro wieczorem jak umyję auto
Co do ceny to myślę że 13,500 nie jest ceną wygórowaną jeśli weźmiemy pod uwagę to że zawieszenie i skrzynia ma tylko 12 tys a sprzęgło tylko 1tyś.
Kontakt Darek_ex@wp.pl lub tel 793075156 lub 792087752 od 18
Ostatnio edytowane przez Dusior ; 24-08-2010 o 18:06 Powód: błąd w opisie
http://hotfile.com/dl/46580942/cbe49ca/Alfa_147.rar.html zdjęcia alfki
Cena do negocjacji
Ostatnio edytowane przez Dusior ; 05-06-2010 o 11:22 Powód: zły link
up!!!
Ostatnio edytowane przez Dusior ; 25-08-2010 o 11:11
Aktualne!!!
Aktualne!!
Odświeżam i nowa cena 13500zł do negocjacji
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Dusior ; 25-08-2010 o 11:10
no i po wakacjach up!!!
wrzuc normalnie fotki bo z tego serwera ciezko pobrac, a ogloszeznie nieaktywne
vrrroooom.!
zapytaj jeśli potrzebujesz częściNOWE, paragon/faktura
telefon: 511 783 811
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki