Up....
Posiadam na sprzedaż piękny egzemplarz Alfy 145. Jestem pierwszym właścicielem w Polsce i sympatykiem marki.
Auto sprowadzone z Włoch, rok produkcji 1997grudzień a pierwsza rejestracja 1998.
Ubezpieczenie i przegląd ważny do września, autko posiadam prawie rok, jak narazie bezawaryjne.
Auto BEZWYPADKOWE!!!!
Elementy które wymieniłem to: rozrząd, wahacz wszystkie filtry i płyny eksploatacyjne, tarcze plus klocki przód. Gumowy wąż na układzie dolotowym. Nie sugerować się zdjęciem ponieważ zmieniłem go około 4 tygodnie temu a zdjęcia mają około 5 tygodni.
Przebieg wynosi 139008km i po wyglądzie tapicerki, kierownicy itp wydaje się bardzo realny.
Zawieszenie także w super stanie, nic nie puka, opony spokojnie na 2 sezony na oryginalnych alufelgach.
Dużym plusem jest klimatyzacja szczególnie latem. Silnik pozwala na dość dynamiczną jazdę.
Wady pojazdu to pęknięta delikatnie i klejona przednia szyba (jeszcze we Włoszech, wszystkie szyby oryginalne)..
Stan lakieru dobry może 5 lekkich wgniotek parę rysek.
Jeśli cena mnie zadowoli, dodam do autka opony zimowe na stalówkach w bdb stanie.
Nie jestem handlarzem, nie szykuje auta pod sprzedaż.
Nie chce, żeby ktoś przyjechał z daleka i był nie miło rozczarowany na miejscu.
W razie pytań proszę dzwonić od 16:00 do godziny 21:00. Auto warte swojej ceny.
CENA 4.700zł do negocjacji.
Tel 886817417
Up....
Uwaga nowa cena,
Szczegóły w linku otomoto.
Serdecznie polecam.
Proszę pisać do mnie na PW jeżeli ktoś już ją oglądał,
jestem wstępnie zainteresowany
---------- Post dodany o godzinie 18:08 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:07 ----------
Proszę pisać do mnie na PW jeżeli ktoś już ją oglądał,
jestem wstępnie zainteresowany![]()
Alfaholizm jest zaraźliwy
Alfa 156 2.0TS Berlina 1998r. - moja---Alfa 159 1.9JTDm 8v 2007r. 159KM 342nm by Cinsoft - taty --- Alfa 147 selespeed - w rodzinie
Ola[*] Kuba[*]
Dokładnie proszę o zamknięcie tematu. Alfa sprzedana.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki