Kolega kupił to autko ode mnie. W opisie nie ma ściemy - jeden z najlepszych egzemplarzy jakie miałem - słowo byłego oficera ;-)
Kupiona w solidnym salonie w IT, z książką serwisową, po regeneracji turbiny, wymianie rozrządu i kilku innych drobnych naprawach i uzupełnieniach. Mimo sporego (realnego!) przebiegu, auto w doskonałej kondycji i stanie wizualnym. Również zrobiłem nią sporo kilometrów i nigdy nie zawiodła.
Szkoda, że Piotr musi się z nią rozstać, ale cóż - teraz będzie rozsławiał polskie skrzydła, że tak to ujmę. Trzymajcie za niego kciuki i bierzcie tą Alficzkę - naprawdę warto!

(czarny lakier, czarna skóra, drewniana kierownica i elementy deski), zadbaną i w dobrym stanie alficzkę w wersji distinctive. Jest ona od ponad roku w Polsce a przyjechała z Włoch - kupiona od forumowicza z wielkim doświadczeniem w sprawach alfy. Nie planowałem rozstania z nią ale niestety jestem do tego zmuszony (we wrześniu na 2,5 roku wybywam z Polski
).... jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o informacje a podeślę zdjęcia i więcej informacji.

Odpowiedź z cytatem
P ale naprawde fajnie się prezentuje... 

Zakładki