oczywiście cena do małej negocjacji![]()
autko będzie na sprzedaż za tydzień/dwa
foteczki AR 145 - nowa bella w rodzinie
opcjonalnie z czarnymi speedline'mi za dopłatą
Alfa kupiona od innego alfisty rok temu.
Od tego czasu wymieniono: silniczek krokowy, świece NGK (przydały by się jednak lepsze), przednie wahacze, sanki przedniego zawieszenia, amortyzatory przednie, naprawione przewody hamulcowe z tyłu, wymieniony przegub, zrobiona zbieżność
Auto posiada: alufelgi "14, firmowe głośniki, antenę CB z instalacją, drewniana kierownica i gałka biegów, centralny zamek + pilot
Mankamenty: lekkie wgniecenia na błotniku, obok drzwi. maska do poprawek lakierniczych. halogeny do podłączenia. odpala z reguły za drugim razem (świece?), fotel kierowcy się trochę rozrywa, brak kratki nawiewu w drzwiach kier., kontrolka wtrysków lubi się palić (tak jest od dłuższego czasu, ale nie daje to żadnych negatywnych objawów)
Z silnikiem nie ma żadnych problemów, auto jeździ na co dzień, głównie po mieście, ale i na trasie dobrze sobie radziłoNie ma problemów ze zbyt wysokim spalaniem (miasto 9-10, trasa koło 7)
Ogólnie:
silnik 5-
zawieszenie 5-
wnętrze 4
zewnętrznie 4-
cena 3800
Jak się uda sprzedać to za miesiąc/dwa będzie pewnie 145 z 99/00 roku![]()
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 16-08-2010 o 02:14
SPRZEDAM MOJĄ 155 lub zamienię...
oczywiście cena do małej negocjacji![]()
autko śmigało bez problemów na torze we wrocku, co tylko dowodzi że kondycyjnie jest w dobrym stanie
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 16-08-2010 o 02:15
up...
tylko dla Alfaholików komplet czarnych Speedlinów z zimowymi oponami za 1000zł (przy cenie 3700 za auto)
ogłoszenie ze szczegółami:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C14793835
Ostatnio edytowane przez bobryt ; 23-08-2010 o 14:12
jak ktoś się zastanawia rozważę każdą rozsądną propozycję
up....
sprzedana
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki