Ponawiam ;]
Witam, na sprzedaz to co w temacie.
Alfa jest z 1991r. w kolorze Blue Lord, przebieg 93000km (nie mam pojecia, czy to cofane czy nie). Jest w ciaglej eksploatacji, jak najbardziej dziala, a jej stan ocenilbym na dobry+, jak na samochod niemal 20-letni.
Pare spraw, ktore nalezaloby w zwiazku z nia uporzadkowac:
-prawdpodobnie zepsuty bagnet od oleju i w Alfa Control swieci sie kontrolka.
-na zimnym silniku ciezko sie ja odpala na benzynie (gaz bez problemu).
-do pomalowana kawalek zderzaka i boczek przy migaczu.
-niedzialajacy klakson
-zalozone biale zegary (moja mlodziezowa glupota =/ ) po prostu sie wygiely i przydaloby sie zalozyc spowrotem stare.
Oprocz tych paru rzeczy wszystko jest sprawne i dziala. Instalacja gazowa dziala bez zarzutu, samochod spala 11l/100km przy ciaglej jezdzie w miescie (na trase nim nie wyjezdzalem).
W Alfe, od kiedy niemal "dostalem" ja od wujka, wpakowalem troche kasy.
Zostala zrobiona cala blacharka, za grubo ponad 1000zl, wymienilem migacze, a przede wszystkim wszystkie lozyska w kolach i na kolumnach amortyzatorow, naprawiona zostala szyba od strony kierowcy, wymienilem filtr powietrza, kupilem akumulator, klocki przod (ktore narazie nie wymagaja wymiany), nowe dywaniki, dorobilem kluczyk, oraz wlozylem troche pracy w doprowadzenie jej na nowo do stanu uzywalnosci (u wujka stala i nie miala zadnej opieki, po prostu niszczala).
Z wyposazenia Alfa ma to co niemal wszystkie 33:
-wspomaganie
-2x elektryczne szyby
-Alfa Control
Wg mnie jest to swietna opcja na pierwszy samochod dla kogos kto dopiero dostal prawko. Nieduze koszty utrzymania (100km za 24-25zl), prostota, a przede wszystkim 107km w samochodzie, ktory wazy 1000kg, sprawiaja, ze jezdzi sie nia bardzo przyjemnie, a mile wrazenia z jazdy jak najbardziej wystepuja. Z reszta, wiekszosc z nas wie co to znaczy klasyczna, sprawna 33.
Cena jaka mnie interesuje to 2000zl, jestem z okolic Radomia (Trablice).
W razie czego nr telefonu: 516366344.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki