Sprzedam Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTD - 150KM z października 2002 r.
Samochód przyjechał do Polski z Niemiec w marcu 2007 r. i od tamtej pory znajduje się w moim posiadaniu (jestem jego drugim właścicielem od nowości). W momencie sprowadzenie miał 129.000 przebiegu dziś licznik pokazuje ok. 157.000. Posiadam do niego komplet dokumentów, w tym książkę serwisową. Niemiec serwisował go w ASO do samego końca (ostatni przegląd w DE w styczniu 2007 r.) ja dla udokumentowania przebiegu na wymiany oleju jeździłem do ASO Fiata co jest potwierdzone również w KS jak i na fakturach.
Zaraz po zakupie wymieniłem prawy wahacz górny, w 2008 r. amortyzatory przednie, z poduszkami i osłonami (oryg.), ponadto przepływomierz, klocki hamulcowe tył, i zupełnie niedawno wahacze lewy górny linki hamulca ręcznego, rura intercooler przepustnica, w międzyczasie jakieś tulejki w wahaczach dolnych, filtr paliwa powietrza i pewnie coś jeszcze. Wszystkie części z drobnymi wyjątkami były oryginalne i na większość posiadam faktury.
W sumie był to dość szczęśliwy egzemplarz przez 3,5 roku poza czynnościami typowo eksploatacyjnymi nie przydarzyła mu się ŻADNA awaria i nie sprawiał mi przez ten czas żadnych problemów (nie gubi płynów, wszystko w nim działa, zapala nawet przy – 30 stopni).
Stan techniczny oraz wizualny bdb. Lakier mimo wieku jest bardzo ładny nie ma żadnych wgnieceń parkingowych ani rys, środek też prezentuje się bardzo dobrze, skóra nie zniszczona fotel kierowcy sztywny, oparcie nie przełamane, bardzo dobre opony.
Wyposażenie bogate:
- Poduszka powietrzna x 6,
- Klimatronic,
- Reflektory ksenonowe,
- Skórzana tapicerka,
- Komputer pokładowy,
- ABS + VDC,
- El. Ster. Szyby x 4,
- El. Ster. i ogrzewane lusterka,
- Ogrzewane siedzenia,
- Audio BOSE z oryginalnym subwooferem w bagażniku,
- Wielofunkcyjna kierownica,
- Tempomat,
- Czujnik deszczu,
- Aluminiowe felgi,
- Dwa kluczyki,
- Instrukcje obsługi itp.
Samochód w 100% sprawny nie wymaga inwestycji. W zasadzie planowałem nim pojeździć jeszcze przez kilka lat ale trafiła się AR 159 i kupiłem.
CENA ADEKWATNA DO STANU SAMOCHODU (i tak jest za niska) jest to wyjątkowo ładny i zadbany egzemplarz.
WIĘCEJ ZDJĘĆ:
http://auto_perfect.w.interii.pl/156/page_01.htm
link do otomoto:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-2-4...C14887500.html
Ostatnio edytowane przez A.Krystian ; 30-08-2010 o 07:59
159 1.9 JTDM 2006 156 2.4JTD 2002 SPRZEDANA
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki