Ponawiam.
Alfa 156 1.8TS (1999r) Pierwszy właściciel , kupiona w salonie. Przebieg- 129.500 . Cena -11.500zł . Na PJ zdjecia.
kom: 504 264 276
Miałbym dla Ciebie alfe 166 2003 rok (po lifcie) z najbogatszym wyposażeniem. Jednak, za 25000. Pozdrawiam
W temacie powinno być leniwy, a nie zniesmaczony, sam jak i wielu moich znajomych, szukałem samochodu klika miesięcy i znalazłem, a ty chcesz żeby Ci podać auto na tacy. Alfa wymaga czasu i pieniędzy, po za tym twój budżet nie jest wcale wystarczający do wymagań, szukasz perełki idealnie utrzymanej, a takich jest niewiele i mało kto je sprzedaje. Kup coś tańszego i doinwestuj.
Ja jestem zdecydowany sprzedac swoją Alfę:
156 v6 FL
Pozdrawiam,
Na przełomie września i października sprzedaję swoją (z polskiego salonu) AR156:
Produkcja IX2004 - rejestracja III2005
Silnik 1,9 16v M-jet (moc podniesiona programowo do 160KM - wykres z hamowni V-tech)
Nadwozie sedan, wersja progression classic (pełne wyposażenie tej wersji), kolor czarna perła metalic, tapicerka beżowy welur.
Aktualny przebieg 136tys km, bezwypadkowy, kupiony w polskim salonie Polcaru, serwisowany na bieżaco w ASO Carserwis (wszystko udokumentowane książką serwisową i fakturami)
Wyposażenie dodatkowe:
Kierownica skóra ze sterowaniem radia
Gałka zmiany biegów obszyta skóra
Oryginalne alufelgi
Aluminiowe nakładki na pedały zendera
Tłumik końcowy przelotowy Sebringa
Oryginalne nakładki na progi (jedna uszkodzona)- mozna je zdemontowac
Koła zimowe na alufegach 15")
Nominalnie jestem drugim właścicielem tego auta, a praktycznie jedynym użytkownikiem, bo auto było zarejestrowane jako egzemplarz demonstracyjny, a kupiłem je z przebiegiem 10tys km z salonu. Auto nie miało malowanych żadnych elementów. Ostatni przegląd miało robiony 15X2009 przy przebiegu 120tys km, a wymianę oleju przy 130tys km - nie ma konieczności żadnych napraw.
Budżet tylko musisz zwiększyc
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
sprzedam swoja 166 2,5 V6, duzo wlozylem w to auto ale po ostatniej wycieczce na mazury znow cos puka w zawieszeniu, jest to jej jedyny mankament ale rocznik 98, oddam za 12 tys wiec sobie zawieche wymienisz jeszcze w budzecie. Szczerze to w tym roku wlozylem w auto wiecej niz chce, zalozylem w lutym gaz BRC, nowe lampy i halogeny, nowy lakier, wszystkie nowe uszczelki silnika, swiece, filtry, zawiechy tez swieze i to TRW wiec moze tylko laczniki stabilizatora pukaja, wyposazenie to jasne skory w bdb stanie, navi klima, elektryka-wiadomo, ciemne szyby, alu 17, nowe opony, akumulator ma rok, itd itp... dziwne ale prawdziwe, wkladalem non stop bo lubie jak auto jest w stanie idealnym az w koncu odpuscilem i kupilem sobie auto nowe a to moze zadowalac i czasem denerwowac kogos innego
polecam.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki