Jakoś koślawo napisane to eh albo mi sie zdaje. Dawaj Foto bez tego ani rusz.
Musze sprzedać moją ukochaną Belle. Rocznik 99, v6 2,5 litra, skóra czarna, kolor srebrny, ładna fela coś jak OZ ANNIVERSARY tylko made in międzyzdroje, fajnie wygląda (jak kupie w międzyczasie jakąś 156 SW to fele zabieram bez dyskusji), przelot to licznikowe 160 tyś. z tym, ze niewiem co tam poprzedni posiadacz nakombinował, choć może i nic.Po wymianie silnika (po pierwszym na pamiątkę został mi tłok z urwanym korbowodem - odsprzedam ale to drogi biznes będzie), silnik świeżo po rozrządzie z pompą wody, olejami itp(pełna obsługa) - anielsko chodzi (niema jeszcze 500 kilometrów po wymianie), sporo kasy też w zawieszenie poszło. Mechanicznie OK a nawet lepiej. Do ogarnięcia xenonki bo cosik dawać światła nie mają ochoty, LPG (BRC za kupe kasy - są papiery) jest założone od dawna ale po zmianie silnika nie zostało jeszcze podłączone. (podłączyć pod kable i podmienić stare barany i śmigać powinno) Ja nie mam czasu tego ogarnąć. W tym momencie Bella nie jeździ szybko tylko nisko lata, a żeby ją do takiego mechanicznego stany doprowadzić wewaliłem 9000 zł. W sumie bym drugą padającą za tyle kupił. Kwota jaka mnie będzie interesowała to 13500 PLN-ów to tak dla marudnych żeby mi głowy nie zawracali a jak ktoś faktycznie się zainteresuje i wykaże chęć nabycia mojego sreberka to PLN-ów będzie wtedy 12000, z tym że ani grama mniej. Kontakt to PW, alien-mn@wp.pl, względnie PO 14:30 - 692-409-262, na smsa raczej odpisze ale niechętnie. Kurcze kocham to autko ale profil mojej działalności zmusił mnie do pomyślenia o (kur....) kombi w dieselu (sic!) Zdjęcia jakieś znajdę i zapodam.
Pozdrawiam, Michał
Ostatnio edytowane przez lolix ; 01-09-2010 o 23:54
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców. Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi, naprawdę... aż czasami trudno ich wyprzedzić...
Jakoś koślawo napisane to eh albo mi sie zdaje. Dawaj Foto bez tego ani rusz.
http://www.flar-ital.pl/ - CZĘŚCI ZAMIENNE- SERWIS: Lancia, Fiat, Alfa Romeo
Wypożyczę oryginalne blokady rozrządu: TS 16v 1.8-2.0; V6 24v 2.5-3.0
Pomiar grubości lakieru.
Tak tylko chciałem podkreślić jakie fajne są
Link do Alfy z "normalnym" opisem.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-C14970778.html
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców. Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi, naprawdę... aż czasami trudno ich wyprzedzić...
Ponawiam!
Jakby Ktoś się chciał zdecydować to do końca tygodnia puszcze za 10 tys.
Pozdrawiam, Michał
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki