dzis bylem zaniesc papiery na kuronia , ale juz coraz rzadziej bedzie wyjezdzala, nie stac mnie,moze kogos innego ucieszy

Przy okazji UP. Może się poszczęści i ktoś zajrzyPowodzenia.
Ostatnio edytowane przez Sbenios ; 06-02-2012 o 21:45
No popatrz... przecież to tylko 2.0, po co do takiego auta zakładać w ogóle gaz? Nie pije do Ciebie teraz, ktoś inny w tym wątku wspominał coś o gazowaniu aut poniżej 3.0 ...
I jeszcze okropnie wkurzają mnie ludzie piszący "taka okazja, gdybyś sprzedawał tydzień temu/rok temu/miesiąc temu to bym kupił za tyle i tyle, a nawet dopłacił 3 tysiące, bo perełka ... Szkoda tylko, że kiedy już jest do sprzedania to nie ma komu kupować.
Moja rada - kupiłeś już auto/chcesz kupić później, to przestań pier***ić i nabijać bezsensownie posty o tym że gdyby sprzedawał wcześniej to byś wziął, bo wcale byś nie wziął - takich tekstów widziałem już setki na tym forum.
EOT
Dziękuję i proszę o ostrzeżenie :]
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee

zrobi sie cieplej to odswiezam jej lakier, ostatnio jakies bydle otwarlo swoje wrota na moich drzwiczkach i pojachalo bez slowa ,ludzie to sa zwierzeta
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki