UP!
Nadal szukam - 155, 33, 164![]()
Autko może być w różnym stanie, szukam czegoś do dłubania, najważniejsze żeby blachy były relatywnie zdrowe jak na wiek auta.
Najlepiej w kolorze ROSSO, BIANCO albo NERO, chociaż nie koniecznie.
Fajnie by było jakby była w miarę wyposażona.
Jakbyście coś słyszeli to dawajcie znać!
PS. teraz sobie pluję w brodę, że nie wziąłem 164 od mlodegot86 ;(((
UP UP!
147 1.6 TS --> GTV 2.0 TS --> GTV 2.0 V6 TB
Wyzwanie to zakręt.

Nie ma co se pluć w brodę,tylko jechać do Marek i obejrzeć 164 3.0.jest blisko,więc tym bardziej warto się zainteresować.
a masz jakiś namiar ? Bo jeśli jest na forum to przeoczyłem ogłoszenie :/
147 1.6 TS --> GTV 2.0 TS --> GTV 2.0 V6 TB
Wyzwanie to zakręt.
Moja? http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-IDGxXB.html
cena do stargowania
"17 Novitec 4x98 sprzedam!!! + opony
Ja mam ładna 155, zadbana i mocno dopieszczona.

Tutaj mam takie jedno pytanie, co z mitem o wysokiej awaryjności silników 2.5 TD VM? Z tego co widzę to sam trochę narzekałeś na Alfaclubie i chciałeś ten silnik wywalić i wstawić coś innego. Chciałem po prostu usłyszeć opinię kogoś kto tym jeździł, a nie tylko "znajomy znajomego ma znajomego który ma znajomego który kiedyś taką miał i się ciągle psuło".
Z góry dzięki i sorry za offtop![]()
Na poczatku mnie denerwowal, ale to wina poprzedniego wlasciciela. Auto byl mocno zuzyte, i wsumie wiekszosc podzespolow silnika musiala byc wymieniona( pasek, rolka, miska olejowa, swiece zarowe, przewody, akumulator, i pierdulki typu uszczelniacze). Jak to sie zrobilo to musze szczerze powiedziec ze auto jest cudne, moc przyspieszenia no i male spalanie jak na pojemnosc(ok 6.5l na trasie). Teraz jedynie olej wymieniam i filtry. wszystko jest w najlepszym stanie. Glownie z tymi silnikami jest fakt ze mechanicy nie znaja sie na nim, wlosi go po swojemu zrobili i trzeba miec niezle umiejetnosci i wiedze zeby go robic. No i pilnowac wymian, serwisu itp. mam porownanie z silnikami znajomych z alf i innych aut i moj odpala zawsze przy -30 bez problemu, ich troche gorzej juz nie raz ich holowalem.

Witam mam 155 1.8 ts z 94 rok czerwona , wersja FORMUŁA
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki