Nadszedł ten dzień...![]()
Kochani, dość pilnie potrzebuję sprzedać swoją małą. Suche fakty:
- wyproduowana w listopadzie 1997
- 2.0TS 155KM
- 15" alusy
- automatyczna klima, w pelni sprawna
- zimno grafitowy welur
- drewniane wykonczenie wnetrza
- kolor Rosso Proteo (wiśniowy metalik)
- 15" felgi
Auto ma niby 175 000 nastukane. Czy realne - nie wiem, nie sprawdzalem doglebnie. Alfa serwisowana - grubsze rzeczy w Alfaserwis w Krakowie. Renowana marka.
Co zrobione:
- 9 000 temu wymieniony rozrzad kompletny
- nowy akumulator Centra Futura
- nowa pompa paliwa
- nowy silniczek krokowy i przeplywka (no nie takie nowe, maja z 1.5 roku, ale przejechane jakies 15 000)
- nowe laczniki stabilizatorow z przodu oba, z tylu lewy
- nowe linki hamulca recznego
- nowe (kupione w listopadzie) opony Dębica Frigo 2 zimowe
- letnie Goodyear Excellence po 2 sezonach (najechane maja 15 000), wiec prawie jak nowe
- odswiezony lakier, bo byly porysowane drzwi boczne i zderzaki (2 000 zł w listopadzie 2010 - mam zdjecia "przed", zeby nie bylo)
Auto ma wszystkie szyby oryginalne, poza przednia.
Zawieszenie nie stuka. Czasami zaskrzypi, ale to wiadomo jak jest w 156
Lekko przyciemniona tylnia szyba, zeby sie nie nagrzewalo auto. Dobrze sie sprawdza.
Stan wnetrza bardzo dobry. Z zewnatrz tez jak na ten rocznika. Poprawki lakiernicze mocno ja odswiezyly. Niestety, po zimie typowe bolaczki tego modelu, czyli wypiaskowane jedno dwa nadkola. Mozna poprawiac, ale to to troche walka z wiatrakami.
Oryginalne lampy przod i tyl.
Obroty RACZEJ nie faluja, ale czasami sie jej zdarza. Nie wiem od czego to zalezy. Chyba od auryPrzyzwyczailem sie. Przewaznie jest dobrze.
Wymienione audio, radyjko Alpine, z przodu glosniki JVC, z tylu w polce JBLki. Nie ja montowalem, ale gra fajnie. Dodatkowo w aucie poprowadzona instalacja do wzmacniacza i subwoofera z przodu do bagaznika.
Wydech robil poprzedni wlasciciel, ma chyba z 1.5 roku, zadnej rdzy.
Na wiekszosc rzeczy mam faktury.
Co trzeba by zrobic? Pewnie niedlugo poduszki pod amorami z przodu. Pióra wycieraczek
Do zobaczenia w Krakowie.
Przeglad do marca 2012.
Dlaczego sprzedaje? Szansa na kupno 159 w dobrych pieniadzach, jednak w dosc naglacym terminie.
Benzyna, wiec mozna zagazowac gdyby ktos chcial
Kontakt: via PW lub telefonicznie 503 067 527 - odpowiem na wszelkie pytania. W razie gdybym nie odbieral, prosze o SMSa, oddzwonie.
Z ile chcialbym sprzedac? Wyjsciowo 8500 zł.
Ostatnio edytowane przez Falcon40 ; 25-06-2011 o 11:17 Powód: dany numer kontaktowy

Fotki bym prosiłprzed i po odświeżaniu lakieru

Jutro wrzuce w ten temat jak tylko wroce do domu![]()

Temat sprzedaży wciąż aktualny, bo zabieram się za temat powolutku
Dodaje zdjęcia autka.
Komplet zdjec w linku poniżej, bo 3 foty nie chca mi sie zaladowac cos...
http://gallery.me.com/marcing#100002
758" id="attachment35103" rel="Lightbox_666486" >
33" id="attachment35113" rel="Lightbox_666486" >
![]()

Podbijam, cena oczywiscie do negocjacjiWiem jak ciezko sprzedac takie autko, ale moze lepiej kupic tutaj niz przez otomoto nie wiadomo od kogo.

Bump?Jezeli ktos jest zainteresowany, to prosze o propozycje cenowa.

Wymieniony olej, Valvoline 10W40 i nowe klemy na akumulatorze
Nowa cena 8000 zł.

UP UP UP. Cena do negocjacji. Ubezpieczenie do czerwcaPrawie 600 odwiedzin i tak maly odzew?

piękne auto w dobrej cenie, a ludzie są głupi wolą kupić strupa z allegro jeżeli będzie chociaż 500zł taniej
taki kraj...

jakieś zdjęcia silnika możesz wrzucić ? kilka ładnych i dokładnych![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki