Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy 12345678910
Pokaż wyniki od 91 do 94 z 94
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Samochody -
    Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar maciek2306-156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    AR 156 SW 2.4jtd 150km 2002 BLU DAYTONA
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    17 d 22 h 25 m

Domyślnie

Cytat Napisał majster Zobacz post
    a jednak? dobrze myśle?
    Zaspokajając Twoją ciekawośc odpowiem: nie sprzedałem, postanowiłem, że Alfina zostaje ze mna póki co. W planach mam wirusa i włożenie pewnie 4 tarcz nacinanych i nawiercanych, rozpórki
    Będę śmigał ciągle. Byłem na zlocie ostatnio i stwierdziłem, że chyba zbyt kocham ten samochód żeby się z nim rozstac

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Alfa i Omega Pokaż na mapie Avatar maciek2306-156
    Mieszka w
    Ropczyce
    Auto
    AR 156 SW 2.4jtd 150km 2002 BLU DAYTONA
    Czas spędzony na forum
    17 d 22 h 25 m

Domyślnie

Jeśli ktoś się skusi oddam za 18 000zł. Ubezpieczenie i przeglad do grudnia 2012r. za 4 tys km olej z filtrami do wymiany. Pewnie na dniach jeszcze rozpórkę zamontuje Przebieg aktualny 192.... tys. km.
    Up...

Użytkownik Maniak resoraków Avatar sexplorer
    Mieszka w
    Trójmiasto
    Auto
    AR 156SW
    Czas spędzony na forum
    5 d 8 h 44 m

Domyślnie

Śledzę ten wątek od jakiegoś czasu, bo sam chcę zmienić auto i szukam czegoś nowego, a tu co jakiś czas pojawia się aktualizacja. Rozumiem, że bella jest doinwestowana i w super stanie, ale sam fakt, że jest nowy rok 2012 i aucie przybyło lat ma wpływ na cenę. Sam jestem za tym aby cenić to co się ma, ale utrata wartości auta ze względu na wiek to rzecz oczywista niezależnie od marki, modelu, czy sposobu użytkowania. Mam jednak wrażenie, że to nie dotyczy sprzedawanej Alfy, bo obniżka nie jest współmierna do deklarowanej, czy rynkowej wartości auta. Z pewnością zostanę "pojechany" gdyż moja wiadomość nie wnosi nic do tematu, ale może pozwoli niektórym spojrzeć prawdzie w oczy.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa 156 lift
    Czas spędzony na forum
    11 h 52 m

Domyślnie

@sexplorer
    Dobre auto nie traci tak łatwo swojej wartości bo rok ma cyfrę 2 na końcu.

A co do belli w temacie to wątpię aby autor ją sprzedał, chyba nie rozumie praw rynku. Doinwestowana i ładna, co z tego jak nie każdemu może się podobać niebieski z czerwona skórą a po drugie liczy się to aby auto było w 100% sprawne a dopisek doinwestowane niestety nie dużo wnosi do ceny końcowej. Po trzecie kto inwestuję co chwilę w auto, jeżeli chce je sprzedać, przecież każdy wie, że te pieniądze się nie zwrócą i pewnie stąd ta cena zaporowa. Ciężko znaleźć kupca na takie auto po rynkowej cenie a co dopiero jeżeli ma sporo przepłacić. Wychodzi na to, że autor nie chce się pozbyć swojego autka, chociaż sądząc po jego postach jest już nieźle zdesperowany i uparty za razem Gdyby wystawił je na początku "troszkę" wyżej od ceny rynkowej,bo doinwestowana, dawno by ją sprzedał i nie byłoby tematu. Taka ciekawostka, axa direct wycenia ten rocznik na około 12300, wiem, że zaniżają wartość ale chyba nie aż tyle xD Pozdrawiam

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

Alfa Romeo 2.4 JTD 140KM Sport Wagon

alfa 156 2.4 jtd 2002

Zakładki

Uprawnienia