Z racji tego że jestem zmuszony założyć działalność i kupić samochód cena idzie w dół. Chce za alfe 10 000zł raczej bez możliwości negocjacji.
musisz zejść jeszcze z ceny jeżeli chcesz ją szybko sprzedać...nie jeden chciał za 145 10 tys. zł a w ostatecznośći wołał 6 500 zł...nie obraź się na mnie za te słowa ale taka jest rzeczywistość...
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...

niżej nie zejde bo poprostu mi się to nie opłaca. Najwyżej zostanie u mnie do końca swoich dnico prawda będzie więcej stała niż jeździła ale trudno.

up![]()

nadal aktualne

Panie i Panowie z racji tego że potrzebuje trochę gotówki z ogromnym bulem serca mogę oddać alfe za 8 tyś zł !! Oferta ważna tylko do końca stycznia![]()
prezz
Nie chcę Cie broń Boże obrażać, czy coś sugerować, bo wiem ile ten samochód jest dla Ciebie warty, ale niestety realia są takie że sprzedanie alfy nie jest łatwe, a za 8 tyś to mission impossible, ja Ci tylko moge współczuć, że rynek jest jaki jest i każdy woli wieśwagena, ale nic nie możemy na to poradzić, wg. mnie cena żeby sprzedać to jakieś 6-6,5 jak mówili poprzednicy...
A ja obstawiam 5-6 tys
-Skąd masz topór?
-Królowa elfów mi dała!
-Czad... a topór skąd masz?

chyba, ze prezz nadal bedzie sie uperal przy nierynkowej cenie to za pol roku bedzie warta 4.
Nawet golfa dzisiaj nie jest latwo sprzdac, a co dopiero stara Alfe. To ze samochod jest w bardzo dobrym stanie oczywiscie zwieksza szanse na sprzedaz ale tylko wtedy, jezeli ma jednoczesnie niska cene. Inaczej nikt nawet nie przyjedzie go obejrzec...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki