Posiadam alfe romeo 166 Silnik 2.0 TS po wymianie rozrzadu jakos 1 tys kilometrow temu, kontrola trakcji, poswietlana galka zmiany biegow, nabita klima, zwiakzu ze zwrostem ciaglych cen jakby byla dobra okazja zamienilbym sie na inna 166 alfe jednak beznyna gaz lub diesel, jest ktos zainteresowany??? o to fotki mojej.........
337&d=1317050881" id="attachment35337" rel="Lightbox_667284" >![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MOZLIWA TEZ SPRZEDAZ, ALE TO MUSIALA BY BYC BARDZO ATRAKCYJNA OFERTA.....
Tsy zle znosza gaz, a po za tym myslalem o skorze diesel jakis, badz mocniejszy silnik np 3.0 i gaz i tez nie mowie ze go oddam za byle co. Czekam poprostu na propozycje
Mój znajomy posiada takową Alfe jak Ty i właśnie w gazie-jest zadowolony i nie narzeka.Jeździ tym autem chyba z cztery lata.
poprostu w mojej okolicy nie ma dobrego gazownika a nie pojade montowac gazu okolo 100 km od miejsca zamieszkania wiec temat zalozenia gazu nie biore pod uwage jedynie zamiane w zaleznosci na jakas wersje w zaleznosci od stanu......
a po co ma do mnie podjezdzac? wogle po co ta dyskusja? nie chce gazu w tym rodzaju silnika i koniec, chcesz to zaloz go w swoim wez zapalki i zrob dymka.... a nie bedziesz mi tu mowil co jest idotyczne a co nie
Najpierw piszesz, że za daleko do gazownika a teraz, że nie chcesz gazu... ciekawe
Ja wyraziłem tylko swoją opinię a ty i tak zrobisz jak uważasz...
A teksty żebym "...zrobił dymka" świadczą tylko o Twoim poziomie i zdolności do konwersacji...
No ale tak to już jest...
to ze za daleko do gazownika i nie chce gazu to jedno wynika z drugiego.... a po drugie tu nie zalozylem postu na temat gazu, lecz zamiana ewentualna sprzedaz.Wiec sajonara
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki