Witam do sprzedania mam swoją alfunie...Sprzedaje bo czeka na mnie 159Auto praktycznie w stanie idealnym, sprawowało sie bardzo dobrze
Więcej informacji dotyczących wyposażenia i zdjęcia w ogłoszeniu :
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-lift-sw-C21131348.html
Pozdrawiam i zachęcam do oglądania i oczywiście kupna

O żesz ładna! Niestety drugie bobo ładuje się na świat więc poszukam czegoś tańszego. Aczkolwiek żal mi 4 litery ściska...
"Amatorzy zbudowali Arkę, profesjonaliści Titanica."

Bezwypadkowa jest?
w mojej kadencji był delikatny przodek. mam dokumentacje fotograficzną z tej stłuczki... Auto naprawde godne polecenia... Dla forumowiczów cena 25,5tyś ale już bez negocjacji... Na alfie siedzi jeszcze intercooler(1000zł), którego nie zdążyłem podlączyć..No i wydech końcowy Sebring (1400zł), dedykowany do tego modelu...
Ostatnio edytowane przez MAREK84 ; 22-10-2011 o 18:47

Bardzo niski przebieg, jak na ten rocznik.. jesteś pewien tych 86 tys?
Daj spokój z tym spalaniem.. Ale fakt faktem, dzięki temu trochę więcej ludzi zadzwoni
.
Przebieg rzeczywiście Ci mocno skręcili przed sprzedażą.
No na trasie na 6-7 się zgodzę, chyba że na 15" to mniej.. ale w mieście 8-10 trzeba brać jak się nie zamula.
Jeżeli chodzi o ten przebieg to dla mnie to niestety była loteria. Jedynym faktem mogącym poświadczyć przebieg było to że po rozebraniu rozrządu okazało sie że wszystko było ricambi oryginalWięc albo fabryka, albo ktoś założył oryginalny rozrząd...
Ostatnio edytowane przez MAREK84 ; 26-10-2011 o 20:31

Jeśli ja miałbym kupować to cyferki wyświetlane na liczniku są ostatnią rzeczą jaką patrze podczas kupna auta. Grunt to zdrowy motor, buda, podzespoły.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki