Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19
Przeglądasz Forum Alfa Romeo - Alfaholicy. Wyświetlony wątek znajduje się w dziale Samochody -
    Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    AR 156 V6 2,5 24v limit edition Alfa Romeo 146 1.4TS
    Podziękowania za post / Lubię to
    Czas spędzony na forum
    7 h 3 m

Domyślnie ( zamienie) Bella 156 2.5l v6 Limit Edition no 19/100

Witam serdecznie mam do sprzedania swoją Belle.Rozstaje się z wielkim bólem ale niestety:-(Autko mechanicznie jest w bardzo dobrym stanie wszystko sprawne po wymianie wszystkich płynów,olejów,filtrów,rozrząd,sprzęgło itp.
    Alfa posiada LPG sekwencje większość Alfoholików mnie zabiję za tą profanację ale....... Alfa na gazie przejechała 16000km więc jeżeli ktoś jest przeciwnikiem takiego rozwiązania oczywiście może zdemontować lub nie używać.
    Silnik jak i skrzynia biegów działa idealnie.Oczywiście nie ma problemu można jechać na dowolny serwis nie mam nic do ukrycia.Zainteresowanych zapraszam na jazdę próbną.Link do ogłoszenia
    http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...00-IDrpu5.html

2. # ADS
    Akwizytorka
    Mieszka w
    Milano

Użytkownik Romeo Pokaż na mapie Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx
    Czas spędzony na forum
    34 d 15 h 57 m

Domyślnie

A co to za Limit(ed) Editon? Pierwsze słyszę.

Użytkownik Romeo Avatar Zonkil
    Mieszka w
    Lubaczów/Berlin
    Auto
    166 3.0
    Czas spędzony na forum
    23 d 11 h 47 m

Domyślnie

Te dokładki bodykit'u to jest SP3 czy to taka samowolka ? Pytam bo jeszcze takich nie widziałem

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Czas spędzony na forum
    7 h 3 m

Domyślnie

Szczerze powiem że nie wiem nie udało mi się tego rozszyfrować ze względu na to że na Polskę nie wychodziły żadne wersje specjalne.Eper nic nie wskazuje znajduje się natomiast oznaczenie na popielniczce tak jak w GTA napis Alfa Romeo Limit edition no 019/100.Zastanawiam się czy nie jest to czasem uwarunkowane pakietem body kit. Rozmawiałem w ASO w Warszawie i tam stwierdzili że czasem wychodziły jakieś wersje na dany rynek szczególnie dla szwajcarów i tam ją kupiłem od 1 właściciela.

---------- Post added at 19:06 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Znalazłem ten body kit w Polsce na allegro za 13.000zł tak ją sprowadziłem facet od którego ją kupiłem mówił że taką kupił w salonie.Producentem jest MS Desing.W Polsce dołożyłem tylko domykanie szyb z pilota i kupiłem felgi 17" oczywiście orginalne Alfa Romeo nie malowane.

---------- Post added at 19:08 ---------- Previous post was at 19:06 ----------

Znalazłem ten body kit w Polsce na allegro za 13.000zł tak ją sprowadziłem facet od którego ją kupiłem mówił że taką kupił w salonie.Producentem jest MS Desing.W Polsce dołożyłem tylko domykanie szyb z pilota i kupiłem felgi 17" oczywiście orginalne Alfa Romeo nie malowane.Reszta jest tak jak była kupiona

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Radom,Warszawa,Lublin
    Auto
    AR 156 2.0 Z GS
    Czas spędzony na forum
    2 d 2 h 31 m

Domyślnie

nazywo lepiej sie prezentujei technicznie tez zadbanacubixx na moją156 2.0 zamien sie))))szczerze i bezstronie polecam ten samoch.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Czas spędzony na forum
    7 h 3 m

Domyślnie

Szkodnik wiesz że zawsze będzie w rodzinie jakaś Bella niestety na jakiś czas muszę pożegnać frajdę z jazdy na rzecz rodziny.Zawsze zostanie niebieska:-)Dlatego chciałbym żeby trafiła w dobre ręce żebym czasem mógł na jakimś spocie na nią popatrzeć.Teraz musi być coś większego.

Użytkownik Romeo Avatar epion
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa 155 V6 96r
    Czas spędzony na forum
    5 d 15 h 21 m

Domyślnie

ms design to jest kolega z tego forum ktory sprzedaje takie rzeczy i raczej nie mozliwe zeby kupil coś takiego w salonie ten bodykit jest nieoryginalny bo seryjnie nic takiego nie wychodziło

155 V6 96r

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Czas spędzony na forum
    7 h 3 m

Domyślnie

Facet od którego to kupowałem mówił że takie auto odebrał z salonu.Nie wiem być może nie jest to powodem unikalności tej Belli.Dlatego nie chce nikogo wprowadzać w błąd pisze to co mi się udało ustalić odkąd jestem posiadaczem Alfy.

---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 04:38 ----------

Żeby nie było że jestem gołosłowny tu link do aukcji dotyczącej tego Body Kit
    http://allegro.pl/alfa-romeo-156-ms-...773927668.html

Użytkownik Alfa i Omega Avatar jamrozw
    Mieszka w
    Czechowice-Dziedzice, Poland
    Auto
    147 Ducati Corse
    Czas spędzony na forum
    3 d 13 h 20 m

Domyślnie

bardzo często sie zdarza ze poszczególne ASO w własnym zakresie robią samochody które sa limit edition a tak naprawde jest to auto naprzyklad z dolozonym kitem spoilerów w polsce bardzo czesto samochody sa dozbrajane o orginalne spoilery.
    Ostatnio edytowane przez jamrozw ; 15-11-2011 o 11:37
    No i nie ma nic

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    Radom
    Auto
    Czas spędzony na forum
    7 h 3 m

Domyślnie

Dlatego właśnie piszę to co mówił poprzedni właściciel.Podaje wszystko zgodnie z moją wiedzą dotyczącą 2 lat użytkowania auta.Uważam że auto godne polecenia a reszta to dokładka w gratisie;-)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Informacje o temacie

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Tagi użytkowników

brak tagów :(

Zakładki

Uprawnienia