Witam wszystkich!
Sprzedam swoją 146 z 1.6 Boxerem z 1996 roku.
Silnik jest praktycznie nowy (Październik 2009) od tego czasu pokonane około 9tys km- jeździ na syntetyku. Remont kosztował łącznie ponad 5k. (na forum żaliłem się - można poczytać moje posty).
Zawieszenie w b. dobrym stanie. Hamulce przydałoby się wymienić i olej. Alternator albo akumulator jest do wymiany - zdarzało się odpalać na kablach.
Sprzedaję ponieważ nie chcę inwestować więcej w ten samochód - blacharka w złym stanie - prawdę mówiąc najlepiej byłoby przełożyć silnik do innej budy np. z zarżniętym BX - w Niemczech pełno takich.
Firma mi się rozwija (na wiosnę wezmę coś nowego), a jest to drugie auto w domu którym jeżdżę, dlatego może komuś "świeży" silnik przyda się
Dokładnie co było robione podam gdy skontaktuje się z serwisem P. Żyły i poproszę o historię samochodu (zgubiłem gdzieś podczas remontu mieszkania kartkę) - jeżeli ktoś by chciał to podam na PW blachy aby samemu sprawdzić ;-)
Do samochodu dorzucam 3 tomową książkę serwisową z opisem praktycznie każdej części.
Zdjęcia wrzucę później jeżeli ktoś będzie zainteresowany, ale nie ma ogólnie szału - przerysowany bok (na parkingu golf przerysował), trochę rudej na dole przednich drzwi.
Cena jaka mnie zadowoli to 2500 zł. OC do lutego.
Samochód stoi aktualnie w Krakowie.
szkoda że sprzedajesz, włożyłeś troche pieniędzy. Fajne autko, widzialem na żywo
była 155 2.0TS - nadal na forum
była 146 1.4TS - pojechała w świat
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki