Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!

Dream XXL,OMVL,bez butli zdemonotowana z jeepa cherokee.

nie ma sensu w mojej sytuacji sprzedaz instalacji na czesci.Jesli auta nie sprzedam to wstawiam i jezdze
Cos trafic sie da z allegro z uzywki czy z rozbiorki,chyba ze kupisz calosc nawet w dobrej cenie

Wraz z nadchodzaca wiosna moja oferta wciaz aktualna poniewaz potrzebuje taniego srodka transportu,najchetniej 145 bx lub 155 ts 8V ale LPG jedynie wchodzi w gre.
Tak na rok max potem V6 156
Cena...
W alfie jest sporo podstawowych czesto padajacych czesci typu oryg.przeplywomierz i sonda oraz zawias czy sprzeglo wraz z wysprzeglikiem,swiece
kable,rozrzad komplet oraz uklad chlodzenia,nowa szyba czolowa
Jest tez to co na zdjeciach widac oraz uszkodzona centralka AIRBAG(poprzednik zamaskowal) i zbieznosc do zrobienia oraz tarcze i klocki przod i przy okazji mozna sie pokusic o rep.zaciskow i plyn zmienic
Najmniej przyjemna sprawa sa progi w szczegolnosci prawy jest mocno widoczny ale to juz wiek swoj tez ma
Wydech ma 4 lata ale lacznik sie zbliza ku wymianie.
Pasek osprzetu i rolki sa nowe ale lozysko altka lekko slychac i uszczelniacz na klimie do wymiany i nabicia z reszta
Ostatnio mnie wzielo na GTA LOOK i przy okazji zrobilem regeneracje odblysnikow wiec reflektory tez gites
Swiece oc i przeglad,doloze zmieniarkke i 2 komplety alu na zime i na lato,przy czym o oponach letnich trzeba juz pomyslec
Tylna klamka lewa naderwana,prawa szyba tylna jest zblokowana na stale i sa to pozostalosci jeszcze po poprzedniku i moze to jeszcze porobie bo przez zime nie specjalnie mi sie chcialo.
Wiecej szczegolow to mozna pytac a jak bedzie pogoda to zaaktualizuje zdjecia
Cena na te chwile to start od 5500zl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki