Z powodów czysto ekonomicznych związanych z pracą jestem zmuszony sprzedać swój wózek.
Mnóstwo podzespołów wymienionych na nowe.
Kompletny układ chłodzenia,rozrząd kable,świece z najważniejszych
sprzęgło z wysprzęglikiem czy przednie zawieszenie
Komplet felg ALU z oponami na lato jak na fotach oraz ALU zima fabryczne felgi z 156
Kilka rzeczy do zrobienia w najbliższym czasie jak klocki i tarzcze przód oraz łożysko koła lewego z przodu
Dorzucam instalacje LPG DREAM XXl gratis w dobrym stanie oraz zmieniarke do radia ALPINE
Wszystkie filtry wymienione nie dawno oraz olej silnikowy i w skrzyni biegów,wpadł ostatnio akumulator nie nowy ale
w bardzo dobrym stanie ze znanego mi samochodu.dedykowany przepływomierz i sonda tez nowiutkie
Kupe różnych innych drobnych napraw po drodze zrobione w ciagu 3 lat użytkowania i kilka do zrobienia
dla zainteresowanych 6800zl.Aktualny przeglad i OC,samochod nie uzytkowany obecnie

Faktycznie...
Przepraszam,wieczorem wstawiałem i byłem pewien że foty wstawiłem ale szybko,szybko i prosze
Beda foty dzisiaj.Rocznik 1999
Zamiana na 147FL z dopłatą z Twojej strony nie wchodzi w grę?

Z poczatku myslalem nad zamiana ale nie tylko mnie w rodzinie samochod potrzebny i kupilem juz auto do taniego przemieszczania sie po obszarach miejskich.
Jesli mialbym sie zamienic to tylko jakiegos boksera 1.7 najlepiej 33albo V6 156 lub TS 8v 155
Niestety tylko LPG wchodzi teraz w gre,ale ja tu jeszcze wroce![]()

Foty troche na szybko telefonem,jesli ktos z bliskiej odleglosci bedzie chcial obejrzec to prosze PW i przygotuje troche fotek albo zgadamy sie gdzies w polowie drogi,jak ktos z daleka to rowniez foty przesle konkretne o dogadac sie mozemy co do kazdego szczegolu i finansowo rowniez1473707" id="attachment39393" rel="Lightbox_709269" >758" id="attachment39396" rel="Lightbox_709269" >
![]()
o ile się nie mylę stała już chyba na allegro...![]()
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...

Była na otomoto i jest tez aktualnie na allegro

Tak duży brak zaintresowania?![]()

Jesli ktos poszukuje alfiszona moje ogloszenie wciaz aktualne
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki