witam
jak w temacie 2000 rok grudzien. zdjecia po swietach. sportwagon.wszstko na czas robione i wymieniane chociaz nie idealna ale na biezaco jezdzona i naprawiana.napewno jest tam cos zawsze do zrobienia. sprzedaje bo mam 159 a ta stoi i tylko czasem. co do ceny to zdaje sobie sprawe z tego ze juz ma swoje lata ale jak ktos sie zdecyduje to napewno kupi za rozsadna kase. tak ok 6tys zl ew zamiana na dostawczy typu berlingo
zostawiam tel w razie pytan 790661674
wymieniona turbina -nowa nie regenerowna
kolo dwumasow,sprzeglo itd i tp
wiecej pytan na meila ew.tel/
pozdr.tomek
Ostatnio edytowane przez tomekleczycki ; 05-01-2012 o 08:15

Wrzuć jakieś fotki bo ja jestem w trakcie szukania alfy...

tak postaram sie nawet jutro...
ilka slow kolor ciemna sliwka . skora bananowa, ostatnio uszkodzilem nakladke progu ale postaram sie to zrobic. samochod nie sprawia dzisiaj zadny problemow. mam do niej nowe tylne wachacze ale juz ich nie zmienialem bo kupilem 159...wczoraj jezdzilem stara i to fajne auto. co do ceny to nie licze na jakies sumy poprosto bez sentymentow ja sprzedaje bo nie potrzebuje az dwoch osobowek zastanawialem sie nawet nad licytacja z jakims minimum.

Spoko czekam na fotki i pozdrawiam.....

zdjecia.pozdr.

Pisałem do Ciebie PW ale nie odp. Jaki jest jej stan pod względem mechanicznym ? Napisałeś że miała w ostatnim czasie przeprowadzany mały remont , co dokładnie było wymienione ? Jaki jest dokładny przebieg ? W jakim stanie jest wnętrze ? Na jednym ze zdjęć widać że lewa tylna uszczelka jest zaklejona taśmą , co dokładnie się stało ?

wstawilem ja do warsztatu na wymiane tylnych amortyzatorow. prawdopodobnie idzie tez do lakiernika na poprawki ew. pomaluje cala i zostawie jako drugi.pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki