do sprzedania samochod mojego brata
cena do negocjacji
kontakt: 502256592
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-C20882072.html
-----------------------------------------------
gwarantujesz jakość?![]()
Jakość może zagwarantować producent![]()
Ale mogę potwierdzić, że auto jest zadbane. Od strony technicznej na wszystkie naprawy ma fakturki i paragony. w zeszłym roku był przegląd zawieszenia i zapłacił coś koło 2000zł. Poza tym bieżące wymiany oleju itp. Zmieniony rozrząd, alternator z akumulatorem itp. Auto w środku zadbane, no ale posiada normalne ślady użytkowania. W końcu ma swoje lata. Obecnie bezawaryjna.
---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:45 ----------
Jakość może zagwarantować producent![]()
Ale mogę potwierdzić, że auto jest zadbane. Od strony technicznej na wszystkie naprawy ma fakturki i paragony. w zeszłym roku był przegląd zawieszenia i zapłacił coś koło 2000zł. Poza tym bieżące wymiany oleju itp. Zmieniony rozrząd, alternator z akumulatorem itp. Auto w środku zadbane, no ale posiada normalne ślady użytkowania. W końcu ma swoje lata. Obecnie bezawaryjna.
-----------------------------------------------
Ok, tylko strasznie daleko jest ode mnieZadzwonie.
Duzo osob ogladalo auto na zywo?? Pytam bo widze praiwe 2000 obejrzen i zawsze zakladalem ze jesli jest wiecej niz 1000 obejrzen i auto nie sprzedane to cos musi byc z nim nie tak... Jednak to alfa wiec tutaj ta zasada nie musi miec miejsca... Reasumujac... Jest zainteresowanie?
Auto zaklepane![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki