fakt faktem nie obrazajac nikogo ale w Czestochowie samochody maja ceny bardzo wysokie i to nie tylko Alfy ale pozostale rowniez hmm moze co miasto to ma swoje obyczaje![]()
Bardzo ładna, nie dziwię się że taka cena. Będzie ciezko sprzedać ale próbuj. Jesli nie to zostawiaj dla siebie. Szkoda robić komuś prezent. A ci co nie doceniają niech kupują szroty - igły po starszych ludziach z niskim przebiegiem i bezwypadkowe...

kolego jezeli nie potrzebujesz kasy trzymaj cene wiesz co masz i napewno sprzedasz, jakis prawdziwy fan wloskiej motoryzacji zjawi sie po nia. powodzenia

Jak ją przywiozłem 3 lata temu z Belgi, była w bdb stanie, ale to mi nie wystarczyło, teraz jest w jeszcze lepszej kondycji, non stop pielęgnowana i chuchanaI macie rację, jak ją sprzedam już nie znajdę drugiej takiej. Decyzja o sprzedaży tak po prostu, pomyślałem bo używam ją jako 3 samochód, i mało ją użytkuję. Ale jak wiadomo, kto ma 3 samochody jeździ raz tym, raz innym i wszystkie razem nie zużywają się, dodatkowo każdy w zależności gdzie się jedzie, na tłuczenie po marketach, i do pracy mam inny samochód, a te dwie Alfy to naprawdę oszczędzam.
Lukas1020

Ponawiam
Lukas1020

ponawiam
Lukas1020
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki