Będę sprzedawać swoją ślicznotkę, mega doinwestowana!!! ALFA ROMEO 156 2.0TS 2001r 153.000Km 18.200zł wyposażenie: 4x el.szyby, wsp.kier, ABS, klima, reg. kier, webasto, jasna tapicerka, podgrzewane szyby i lusterka, ciemne szyby - Oryginalny kit GTA, błotniki, zderzaki, progi, spojler kit "Autodelta" - Lampy oryginalne czarne - Nowy lakier "blue cosmo" Posiadam stare elementy zdemontowane z tego auta, również w nienaruszonym stanie, aby ktoś nie powiedział ze był bity czy co? dodatkowo są jakieś fotki w trakcie przeróbki tego auta na lift GTA. Auto bezwypadkowe!!!
- nowy układ wydechowy Supersprinta, kolektor SS, środek z dodatkowym tłumikiem SS wyciszenie, i koniec SS elipsa, koszt poszczególnych elementów wydechu, bez kata to 1230Euro!!!
751092" >![]()
- w zawieszeniu wszystko wymienione, wahacze, amory, końcówki, drążek stabilizatora,itp. nie będę się rozpisywać, co ile kosztowało, na pewno nie oszczędzałem na aucie. - Instalacja Lpg, BRC, bardzo mało używana, spisuje się świetnie - nówki opny 16 205 55, felgi aez również nowe 16cal, i na takich sprzedaję, można ją odebrać na zimówkach ciut taniej! również nowe opony 195 65 15 - zamontowane Webasto, wysokiej klasy z zdalnym sterowaniem, multum opcji!!! - jasna nie zniszczona tapicerka, "afatex" coś w rodzaju alcantary - nowa chłodnica wody - nowe nowe tarcze hamulcowe, przód nawiercany sportowy, tył brmbo, klocki - silnik pracuje ja zegarek, nigdy mnie nie zawiódł, w silniczku wymieniony kpl rozrząd, paski rolki napinacze wszystkie, pompa wody, wariator, wszystkie części z oryginału, nie żadne zamienniki, dodatkowo nowy termostat. Śilnik do tej pory chodzi na oleju Full syntetic Castrol 10W 60 Sport. - w układzie napędowym jest zamontowane nowe oryginalne sprzęgło, wysprzęglik wzmocniony TRW, i łożysko wyciskowe. Prócz wymienionych powyżej części jest jeszcze cała masa innych nowych podzespołów, wszystko udokumentowane. Malutka sesja, troszeczkę miałem wcześniej halo na puncie felg, więc na każdy sezon w innej biżuterii![]()
![]()
3308&d=1325611893" id="attachment43308" rel="Lightbox_751092" >![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Lukas1020 ; 03-01-2012 o 19:08
Lukas1020
Prezentuje sie ladnie! widzialem na oczy ;]
"Podrobione buty sa z zewnatrz jak oryginal...ale tylko z zewnatrz, podrobione GTA tez..."

Samochód na żywo wygląda pięknie![]()

Ponawiam! Jak ktoś będzie bardzo zainteresowany, jest możliwość odjechania na kołach zimowych, i bez układu wydechowego SS, oczywiście z zamontowanym oryginalnym fabrycznym wydechem cena 16.000.
Lukas1020
Akurat nie nalezę do tych co szukają lalek po 8 tys nawet takich jak ta. Czas pokaże jaka będzie cena za jakieś pol roku.Chcieć sprzedać za fikcyjne pieniądze to każdy by chciał ale rzeczywistość jest inna. Zresztą nie ma się o co kłócić i sam wyp*erdalaj cham*e z ta swoja ruina do komisu może Ci się uda wziąść więcej niż warta jest wymiana kompletnego rozrządu w twojej v6pzdr

Nie kieruję się cenami z z ogłoszeń, i jak się nie sprzeda, wcale mi nie będzie żal, to auto prócz przeróbki stylistycznej, jeździ świetnie, ekonomiczne i KM też nie za mało, sam wiem ile jest warte, nawet ta cena nie pokrywa tego samochodu. Jak dla mnie może być TS w idealnym stanie i budzący podziw na ulicy w tej wersji, niż zwykła kulawa 156 z Aledrogomożna kupić za parę groszy strupa, nawet po liftingu, później parę dupereli poprawić i już przekracza dwukrotnie wartość auta
![]()
Lukas1020

co jak co to faktycznie cena nie za mała ale moze ktos sie znajdzie i kupi z czym sie moge zgodzic to z tym ze jak samochod jest naprawde dobry i wlasciciel wie co w nim jest to dlaczego ma oddac za bezcen ja rowniez za swojego nie chce wszystkich pieniedzy swiata ale nie oddal bym jak 3/4 ludzi na allegro prawie za darmo
zacna! widać , że kupa pracy - podoba mi sie
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki