umawialismy sie ze najpierw zadzwonisz po wczorajszym telefonie i potwierdzisz dzisiejszy przyjazd bo miales przyjechac z kolega co niby komis prowadzil nie zadzwoniles wiec do kogo masz pretensje i skoro faja wlaczyla tel o 12 to czemu nie zadzwoniles (-= trzeba bylo mi nawciskac przez telefon a nie jak baba wylewac zal ze zloscia na forum...........nie dogadalismy sie jak zwykle i tyle JA BYM CI JEDNAK OD FAJI NIE CISNAL (-=
ZRESZTA POWIEDZIALEM ZE DLA TWOJEJ WYGODY MOGE PRZYJECHAC AUTEM NA LEGIONOW I ODDAC W TWOJE RECE CO BYS MOGL AUTO U MECHANIKA PRZESWIETLIC....................NIC POZDRAWIAM OGLOSZENIE NADAL AKTUALNE (-=
nowa zimowa cena 8700 gdyz auto sprzedaje bez zimowek ( poki co jeszcze sa)

masz gdzieś więcej fotek GTV? może będę zainteresowany...a w ogóle który to rok?
Born to be wild.
rok 1997 zdjecia zrobie wkrotce gdyz trzymam ja w gararzu (jakies 10km ode mnie) nie urzywana byla tej zimy.
nowe zdjecia w linku oraz 332180528" id="attachment50527" rel="Lightbox_828394" >http://www5.zippyshare.com/v/2116851/file.html auto od listopada do dzis stoi w garazu byl to KAPRYSNY zakup a teraz naszla mnie ochota na kabrioleta takze moge sie zamienic nawet za doplata.PRZYPOMNE ZE AUTO PO DUZYM SERWISIE hak jest po poprzednim wlascicielu sluzyl mu do ciagniecia latem skutera wodnego.ZAPRASZAM 506 54 23 54
Ostatnio edytowane przez lizard ; 19-03-2012 o 19:14
To moze na czesci sie znajda chetni...........(= skoro nikt nie jest zainteresowany

no zartuje zartuje ale trafilo sie ciekawe auto z wloskiej stajni takze chetnie bym oddal gtv a tu cisza
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki