Witam
Rok 2000
przebieg zbliza sie do 170K
Wyposazenie klima, elektryka przod, el podgrzewane lusterka, 2xPP.
Autko zrobilo u mnie prawie 40Kkm bez zarzutu. Latem wymienione tarcze i klocki (TRW) eksploatacyjnie nie wymaga wkladu. Zawieszenie zdrowe, przeglad w listopadzie bez zajakniecia przeszla.
AUtko ma swoje lata wiec ma tez pewne wady, najwieksze to blacha. Rdzy nie ma, ale ma parkingowego wgniotka tu i tam (widac na foto) oraz zbite szkielko halogenu prawego. Klima dziala, obsluga sprowadza sie do nalewania ON, plynu do spryskiwaczy i wymiany oleju (Valvoline 10w40) i filtrow. Rozrzad zmieniony przy okolo 130Kkm.
Do autka w zaleznosci od ustalen moge dac bagaznik dachowy i drugi komplet kol z oponami fulda ecocontrol 185/65/14 po jednym sezonie. Obecnie autko jezdzi na dosc miesistych pointS 195/60/15 i z takimi ja sprzedaje.
W gre wchodzi rowniez (a moze glownie) zamiana. Interesuje mnie 156 2.0 sedan. Ewentualnie inne auta ze stajni Alfy badz Fiata.... Byle by nie byly zajechane trupy, zdaje sobie sprawe z tego ze wartosc pieniezna fiata nie jest duza, ale chcialbym zamienic dobre, bezawaryjne auto na inne, w podobnym stanie, ktorym mozna jechac, a nie wiecznie cos naprawiac.
Fiata pozbywam sie tylko dlatego, ze chce cos mocniejszego a nie potrzebuje juz oszczednego dieselka.
Prosze o kontakt tutaj badz mailowo na : mnap86@gmail.com , pracuje na 3 zmiany i nie mam tam moziwosci rozmawiania.
P.S Autko nie bierze oleju, nie kopci, nie wyswietla zadnych bledow, nie ma przedmuchow..
![]()
Ostatnio edytowane przez mnap86 ; 11-01-2012 o 14:00

Juz tylko sprzedam, pojawila sie u mnie 156
Cena jaka mnie interesuje to 7000.
Do autka sa:
bagaznik dachowy
stalowki z oponami 185/65/14 fulda ecocontrol na lato + dekle (1 sezonowe)
stalowki z oponami 195/60/15 pointS na zime + dekle (1 sezon) widoczne na zdjeciu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki