Przyszedł czas zmienić naszą towarzyszkę wielu wypadów, czyli srebrną Alfę Romeo 145 1.4 T.S, na coś koniecznie większego. Najchętniej zamieniłbym na Lancię Kappę. Oczywiście zależy mi na możliwie jak najlepszych egzemplarzach. Możliwość mojej dopłaty. Mogę także normalnie sprzedać.
Opis: Alfa 145 1.4 T.Spark 105KM 2000r, wersja z pakietem sportowym, czyli sportowe fotele z tkaniną Blitz, skórzana gałka i kierownica (czerwona nić), spojler, szersze listwy progowe, niższe sprężyny zawieszenia, spojler, koła 15". Samochód był kupiony u Dukiewicza przez poprzedniego właściciela. Ma obecnie 101tys oryginalnego przebiegu. Nigdy nie mieliśmy z nią problemów natury technicznej, wszystko wymieniane profilaktycznie lub w wyniku eksploatacyjnego zużycia. Wymieniliśmy: kompletny rozrząd z pompą wodną i wariatorem faz rozrządu (5 tys km temu), filtr powietrza na wkładkę K&N, wszystkie świece 8x, kompletne sprzęgło, nowe opony letnie Dunlop SP Sport 01 15", klocki hamulcowe, nowe radio Sony z CD. Letnie opony są na oryginalnych 15" alufelgach z pakietu, a zimówki na 14" alufelgach (oryginalne Alfy). Robimy małe roczne przebiegi, więc olej był wymieniany co roku (co ważne w T.S). Przegląd i OC do grudnia 2013. Samochód nie był nigdzie uderzony dlatego problem rdzy nie występuje (ocynk).
No a teraz wady: w październiku jakiś burak porysował nam obydwa boki chyba kluczem (blacha nie jest wgnieciona i ocynk też nieruszony), w sumie 4 elementy, para drzwi i para błotników. Jeden halogen ma złamany koszyczek dlatego jeździ w bagażniku. Przednie wahacze pewnie już niedługo trzeba będzie wymienić, tak powiedzieli na przeglądzie.
Samochodzik swoją dynamiką często zawstydził większe auta np. Lybra 2.4JTD
Co jeszcze powinienem napisać? Ma elektryczne szyby, regulację kierownicy, regulacja wysokości fotela, centralny zamek, alarm, raz liczyliśmy spalanie (bo ogólnie nie przywiązuję do tego większej wagi bo nie jeżdżę na co dzień) na trasie nad morze, wyszło 5,6l/100 i jestem bardzo dumny z tego wyniku bo jest moim dziełem (nie przekraczałem 110km/h). W mieście nie wiem ile pali ale napewno więcej![]()
Cena od której chcę rozpoczynać negocjacje to 7000zł (niedużo bo wiem że wymaga napraw tych rys żeby cieszyć oko).
Tylko wsiadać i jeździć. Mam takie zdjęcia:
![]()
![]()
Kontakt: lookash85@o2.pl lub tel. 505382809 Łukasz
Nie ma instalacji gazowej!!!
Ostatnio edytowane przez lookash85 ; 24-01-2012 o 22:41
Z ostatniej chwili...
Nadal nie ma skutecznej metody leczenia Virusa Alfa. Objawy paranoidalno schizofreniczne, które mogą się nasilać. W pobliżu torów wyścigowych u pacjenta może występować gorączka

Są dwa komplety oryginalnych kluczy, dwa sretowniki centralka/alarm, klucz matka i karta kodowa.
Namawiam do kontaktu i negocjacji bo cena naprawdę może być okazyjna. Potrzebuję większego auta, oczywiście włoskiego, a że mam coś na oku to zależy mi na czasie (stąd moja przychylność w negocjacji)
Już ma 102tyś.km![]()
Dodam że jak patrzę na ceny takich 145 i na ich przebiegi które pewnie były korygowane to tym bardziej polecam naszą...
Link do zdjęcia Kamila
http://picasaweb.google.com/10196783...76872023321010
Z ostatniej chwili...
Nadal nie ma skutecznej metody leczenia Virusa Alfa. Objawy paranoidalno schizofreniczne, które mogą się nasilać. W pobliżu torów wyścigowych u pacjenta może występować gorączka

Sprzedana
Z ostatniej chwili...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki