Witam , mam do zaoferowania AR 156 2.4 JTD 150 PS 2002r .....
po wymianie rozrządu , zawieszenia, oleju , płynów i wszystkich filtrów.
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-alf...C21781118.html
zainteresowanych prosze o kontakt , Pozdrawiam
---------- Post added at 21:38 ---------- Previous post was at 21:06 ----------
Cena 11.800 do negocjacji......
zamiana na pełnego po lifta interesuje???
GDYBY BÓG NIE WYMYŚLIŁ ALFY ROMEO CHODZIŁBYM PIESZO !!!

a czemuz cena taka mala? jestem na kupnie alfy.. juz niekoniecznie 147. Wiec Panie bez sciemy gadaj co jest(mimo kilku wad czy nie zrobionych rzeczy jestem w stanie kupic samochod) - to tak ode mnie.
Nie chce byc zaskoczony poprostu
![]()
Nie no za 11 800zł napewno będzie igiełka![]()
Sorry za ironie i OT;/

Szczerze jestem zdziwiony tym co koledzy pisza...... Jeśli chodzi o cene 11.800 wystawiajac ją czułem sie jak bym sobie sam strzelił w pysk......
Normalnie zaczeło sie od 14 tyś ale zero telefonów......potem zaczełem przegladac ceny na allegro i otomoto i zobaczyłem ze o 14 tyś to moge pomarzyc....
a co do stanu to jest bardzo dobry.....
w ciagu sotatnich 8 tyś km czyli tyle ile zrobiłem osobiscie bella badac w jej posiadaniu do dnia dzisiejszego zrobiłem miedzy innymi .....
rozrząd, zawieszenie przód, zawieszenie tył (wahacze i stabilizatory),wyczysciłem egr i kolektor,wymieniłem lampy przód, nowy akumulator, nabiłem i odgrzybiłem klime, wymieniłem olej na selenie łacznie z filtrem , filtr kabinowy , powietrza i kilka innych rzeczy których juz nie pamietam, wszystkie rolki prowadzace pasek klinowy ..... dlatego wystawiajac taka cene chce mi sie płakac, także prosze nie mówcie ze z moja bella jest coś nie tak dlatego taka cena...........
Jakie to Polskie
Sorry za ironię i OT

hehe
---------- Post added at 22:21 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
a co do wad to szczerze mówiąc pasek klinowy daje juz o sobie znac.......
Ostatnio edytowane przez daber1988156 ; 16-01-2012 o 22:07
Skoro Alfina jest w naprawdę dobrej kondycji to nie rób głupstw i co najmniej 15 000zł wołaj, bo za mniej to sorry ale swietokradztwo ten silnik i ten rocznik!!! Chyba że cierpisz na nadmiar gotówki to ok
Ja swoją wystawiłem za 18 500zł i przez parę miesięcy na forum było 3 kupców potencjalnych i 3 ludzi którzy chcieli się zamienic za V6, ale zostałem przy swojej, bo wiem co mam; na allegro nie wystawiałem, bo chciałem oddac w rece forumowiczów, a wyszło jak wyszło. Chciałem sprzedac, bo myślałem nad kupnem 159, ale juz się wyleczyłem i lalka zostaje ze mna
Reasumując jeśli Ci sie nie pali wystaw na allegro za normalna i cene i czekaj, jeśli auto jest warte tych pieniędzy to prędzej czy póżniej chętny sie znajdziePozdrawiam

własnie problem polega na tym że potrzebuje pieniedzy bo ja wyjezdzam a musze dziewczynie zostawic auto i było by wszystko pieknie gdyby chciała jezdzic moja bella ale sie boi .... wiec bede musiał kupic coś mniejszego , a po powrocie bede szukał 156 po pełnym lifcietakże tak sie sytuacja przedstawia.......

Ewentualnie zamiana na mniejsze auto w benzynie.....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki